Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vraceni zbozi -dobropis

Od: luda34 odpovědí: 3 změna:
Dobry den v unihoby jsem kopil plastove odpadove trubky . Ktere jsem pote nepouzil vsechny a zbozi v hodnote cca 500kc me zustalo doma knicemu . Je vsak po lhute 15 dnu do ktere se da zbozi vratit! Chtel bych zbozi vymenit za jine !mam nejake pravo na doropis nebo je jen na prodejci jestli to umozni...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den, v Uni hobby (píši o prodejně, nikoliv internetovém obchodě) platila zásada, že zboží nepoužité a pokud možno v ne moc poškozeném originál obalu se dalo vrátit po předložení dokladu o koupi (nevím už, jak dlouho po koupení, snad měsíc, nevím). Sám jsem té možnosti několikrát využil, a obchod to zboží vzal zpět a peníze mi vrátil bez řečí. Jak dlouho od zakoupení to bylo, už nevím. Ostatně právo nemáte podle mého názoru na nic (podle práva), je to jen benevolence tohoto obchodu, jak zákazníkovi vyjít vstříc. Ty kanálové roury v obalu jistě nebyly, jistě jste nebral celé palety, také jste si je tam nakládal po kusech, že? Tedy pokud nebudou nějak zasrané nebo poškrábané, nebudou chybět těsnění, a máte doklad o koupení, pak by Vám to zpět mohli vzít (ovšem, jak jsem už psal, je to jen jejich dobrá vůle). Pokud ještě při jednom chcete nakoupit něco jiného neboli, jak píšete, zboží vyměnit (ono je to jinými slovy řečeno totéž), myslím si, že Vám vyhoví, proč ne? Toto je jen na domluvě obchodu se zákazníkem, uvedl jsem svou zkušenost. Zavezte to tam a uvidíte.

PBPJK! Podle mých zkušeností vám po uplynutí 15ti denní lhůty na vrácení zboží nevezmou ani na výměnu,ani nevrátí peníze.SPB.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ta lhůta je předpokládám dobrovolná daná tím unihoby, zákon hovoří o 14 dnech a to pouze při objednávce mimo kamenou prodejnu. Tedy váš problém teď závisí na prodejci a jeho domluvě s vámi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]