Nejste přihlášen/a.
Mě zase štve, když se podívám na kamaráda, který je výrobní ředitel, má tolik podřízených a vydělává slušné peníze a já pracuju u pásu. Co mám dělat, abych byl jako on?
Já bych doporučil NESROVNÁVAT SE S JINÝMA, ať se jedná o peníze, fyzický vzhled a cokoliv jiného. Jinak budete stále neštastný. Něco samozřejmě změnit jde, ale genetika je genetika..můžu být chytřejší než nyní, ale NIKDY nedosáhnu "chytrosti" a úspěchu výrobního ředitele. Mám taky hubenější zápěstí a kolega, který nikdy neposiloval atd, ho má suprové. Ano, trošku si ho zesílit můžu, ale NIKDY nedosáhnu takového zápěstí jaké má kolega. A proto, přijmout se takový jaký jsem a upřednostnit svoje schopnosti, vědomosti, znalosti..dosaďte si sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.