Nejste přihlášen/a.
když se to vezme "kolem a kolem" - tak je sex vlastně docela prasárna ! - a ještě se tomu říká "láska" ...
Sex není prasárna, je to přirozená věc, ke které jsme byli všichni zrozeni a proč jsme tady, není proč a za co se stydět.
barca-
ono i čurání, kakání a jiné živočišné projevy jsou přirozené věci, se kterými jsme byli "zrozeni" - ale jako součást sexu, kterému se tak vzletně říká milování (a v mnoha případech to i projev lásky bývá) - se mi tyto "věci" zdají přinejmenším zvláštní a ne každý se může pominout blahem - no ale proti gustu ... !
mohla by se ta otázka alespoň nějak přejmenovat?! - když už se tady pořád musí motat? ...
Nejsem vůbec žádná feministka - ale výraz "čurání do přítelkyně" ve mně vzbuzuje touhu jít a rozbít nějakému přitroublému chlapovi hubu !
Dobrý den, pokud se jí tato sex. praktika nelíbí, tak to jen respektujte - nechce, tak to dělat nebudete (musí to chtít oba). Zdravím!
"Technický" problém to není - je to problém, že se to může někomu "eklovat" a "přes to nejede vlak."
Prostě jste úchyl, tak si najděte na netu ženu podobného ražení a můžete se veselit do aleluja. A příště zkuste nějakou sexuální poradnu a ne poradnu, kde i školní mládež hledá vyřešení rovnic.
ale ona je konzervativní a nechce o tom ani slyšet
A na co se vlastně ptáte? Jestli ji někdo z nás nepřijde přemluvit?
Jak píšou ostatní - pokud slečna nechce, musíte se nechat zajít chuť vy. A taková drobná rada - kdyby vás napadlo, že to zas "náhodou" zkusíte, vězte, že některé dívky podobné způsoby nesou velice nelibě.
možná nevíte, že holky mají tu svoji čurací dírku skoro úplně venku a ne uvnitř. Dovnitř si nečurají ani ony, proto jim tam nečurejte ani vy.
Vašemu nápadu se říká pising a je to taková lehčí zvrhlost. Má variantu, které se říká šampáňo. A to už je tvrdá perverze. Jeden by nevěřil, ale jsou chlapi, kteří ji od své partnerky vyžadují.
Proto vám radím : Na toto téma raději s přítelkyní nemluvte.
Není to normální a nenapsal jste jediný důvod, proč to děláte, či chcete dělat. Už jiní napsali, že je úchylné a pokud v sobě ty myšlenky nepotlačíte, tak se u Vás může taková úchylka rozvinout v kdoví co. Jako když má někdo k druhému nenávist, pokud ji v sobě nepotlačí, může dojít k vraždě...přemýšlejte o tom...
Moment - co je nebo není "normální" nezávisí na úsudku okolí, ale jen a jen na tom, co (převážně) oběma zúčastněným vyhovuje nebo přinejmenším nevadí a určitě neubližuje. Pokud tedy hovoříme o chování dospělých svéprávných jedinců.
Jinak prosím o upřesnění, v co se "může taková úchylka rozvinout". Děkuji.
"jedubabicka", co nenormální je ničivé. Co šikana, kriminalita? To není o dohodě, to je ničivé pro obě strany a to po stránce psychiky i zdravotní. Co není nenormální, má diagnózu. Nenormální je, že to není běžné, je to výstřednost, výstřední nápad nebo chování. Nenormální je překroucený, převrácený a odchýlený od řádu. Normální je čůrat z těla ven a ne do druhého těla.
a jak se může rozvinout? Jednoduše "s jídlem roste chuť"...
Co je nenormální pro někoho teď, může být za nějakou dobu naprosto normální pro všechny. Tak, jako tomu bylo i v minulosti.
Ad pt - to je ničivé pro obě strany
Pokud jste to přehlédla, napsala jsem "neubližuje", což tedy o šikaně a kriminalitě zcela určitě neplatí.
Ostatně kde berete tu neochvějnou jistotu, že to, co podle vás "není běžné, je to výstřednost" je "nenormální" pro celou populaci? A zdaleka nehovořím jen o sexuálním chování.
Nikoliv. Jen se pokouším poznat (když už ne pochopit) důvody vedoucí k tomu, že je neznámé, respektive jiné a nepochopitelné, chování včetně jeho nositele bez skrupulí označkováno jako deviantní. Ta míra netolerance k něčemu, co se "odsuzovatelů" v podstatě netýká, mě zaráží.
Ad jmlc - Zrušení manželství funguje i u katolíků - jen musíte mít opravdový důvod.
Ano. Jenže ten důvod spočívá v ne/platnosti jeho uzavření. Církevní soud neposuzuje proč nebo z čí viny se manželství rozpadlo, ale zda ve chvíli uzavírání manželství byly nebo nebyly splněný náležitosti, které církev k jeho platnému uzavření vyžaduje.
Ad pt - myslím, že se mi nechce s vámi dále diskutovat, zvláště pak pokud je pro vás pouhá touha po nestandardním chování "diagnóza".
"jedubabicka", tak proč mně neustále kladete otázky? Měla jste říci hned, že jste to jen tak plácla do luftu a že nestojíte ode mně o žádnou odpověď a nemusela jsem se snažit odpovídat a diskutovat. Stačí říci, já to vidím tak a tak, ne jinak, tak se mnou nediskutujte, pokud nesouhlasíte a byl by klid...
Já souhlasím s Vašimi názory (včetně té diagnózy) výše, možná bych jen něco trošku jinak formulovala. Ale nemá smysl sem psát prakticky totéž.
Jedubabička tu opakovaně rejpe do více lidí. Kolikrát si vybere část něčí odpovědi, která až tak nesouvisí s dotazem, nebo si ji "pro svou potřebu" překroutí. (Nemáte zač děkovat).
"jedubabicka", já Vám odpověděla, pokud se Vám to zdá nedostatečné, zeptejte se odborníka...pokud ani to nebude stačit, tak si to v praxi vyzkoušejte a budete mít i zkušenost...co víc Vám na to napsat...
"jedubabicka", jistě, ti, co to provozují budou tvrdit, že je to normální, ať jim řekne opak. Alkoholik také nikdy nepřizná, že je alkoholik, ale že to má pod kontrolou. Prostě pokud je dignóza, je to přes normu...
Zkuste jí navrhnout, že by vám mohla na oplátku /nebo třeba předem/ vrazit anální kolík do řiti. Nebo vibrátor... k tomu nějaký ten bičík... Třeba by se jí tato verze líbila, pak by vám mohla nabídnout svůj "pisoár".
No asi se budu opakovat, ale lidi by měli souložit až po svatbě.
jmlc
- no ale po svatbě už nelze couvnout - to Vy, jako zřejmý katolík, jistě uznáte ! A představte si tu hrůzu, když žena odhalí takovou úchylku právě až po svatbě. To aby se šla rovnou oběsit ! - anebo kuchnout manžela-prasáčka !
"culdo", tak křesťan pokud se mu taková "nehoda" stane nebude v sobě živit žádostivost podobného druhu, to je jedna věc, a za druhé, pokud propadně takový člověk těmto žádostem, nemusí to manželka tolerovat a dá se s ním rozvézt. Já bych s takovým úchylem nebyla ani jako nevěřící. Vy ano?
Žena - katolická - si našla katolíka za manžela. Je na nich obou i zdraví jejich vztahu, jakožto i zdraví rodiny. V daném případě by muž katolík nepožadoval něco po své ženě jen proto, že se mu to líbí - záleží mu totiž na své ženě více než na sobě.
Pokud by se jednalo o smíšené manželství a katolička by zjistila problém, má právo na rozvod odsouhlasený církví. Zrušení manželství funguje i u katolíků - jen musíte mít opravdový důvod.
Pokud to přítelkyně dělat nechce, tak s tím nic neuděláte, mě by se to taky nelíbilo a ani by mě to nenapadlo a upřímě jsem ráda, že ani chlapa by to nikdy nenapadlo. Je to podle mě úchylné. Jistě proti gustu..., ale u nás teda ne. Je hodně jiných možností v sexu, tak nevdidím důvod přidávat tam ještě tohle.
Zajímavá diskuze mezi "pt" a "jedubabičkou".
"pt" má pravdu v tom, že je to úchylka a zvrhlost. Je to i škodlivé pro partnerku, protož se do vnitřních pohlavních orgánů mohou dostat i různé škodlivé látky a pod.
"jedubabička" - nevím jestli je to jen rivalita vůči "pt" a snaha jí oponovat, nebo jestli se takových úchylek zastává z vlastního přesvědčení. Ale pokud by to bylo z přesvědčení, že sexuální úchylky jsou normální a neškodné, tak by jí asi nevadilo - pokud má děti nebo vnoučata, kdyby je někdo znásilnil, nebo jako pedofil zneužil. To jsou totiž také sexuální úchylky a tomu, kdo je páchá to vyhovuje.
"jedubabičko" vzpamatujte se a podívejte se, čeho se v globálu zastáváte.
Čeho se zastávám? Možná jste přehlédl, že ve vztahu k neběžnému (nejen sexuálnímu) chování jasně zdůrazňuji, že nesmí ubližovat a musí s ním souhlasit všichni ti, kterých se přímo týká.
Úchylky jsou různé - od sociální, kulturní nebo morální normy. - a každá deviace nemusí nutně být patologická. Nicméně dovedu pochopit, že pro někoho má slovo "úchylka" jen jediný význam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.