Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřijetí zdravotnickým personálem

Od: mklm odpovědí: 4 změna:

Ahojte

už to jsou 4 měsíce kdy jsem dokončila zdravotnickou školu, bohužel jsem po maturitě nemohla nastoupit do nemocnice, protože jsem měla hodně oslabenou imunitu a byla jsem pořád na hromadě, přešla jsem díky tomu do admisitrativy.

Zdravotictví mi začalo chybět, a rozhodla jsem se, že zkusím pozici ZS, přijali mě.. ale první uvítání zdrav. personálu bylo velmi neosobní..nikdo mi nepodal ruku, všichni mi vykají, a když nemusí nenavazují oční kontakt..(někteří z jiných odd. ani neodpovídají na můj pozdrav)

Včera jsem se setkala se stanič, která mi řekla, že jsem u nich byl na praxi a zaučovat nepotřebuji..

opomenula jsem jí, že jsou to dva roky co jsem u nich nebyla a 4 měsíce jsem mimo zdrav.

sdělila mi, že Mě zdravotnictví asi nebavilo, když sem přišla do jiného zaměření.

-vůbec nevím, jak pokračovat, myslím si že jako sestra nejsem úplně k zahození..

Jak byste řešili situaci na mém místě,?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

1x

Já jen k tomu osobnímu nebo neosobnímu uvítání. Co dnes čekáte? Taková je doba. Nikdo nemá čas a chuť se v práci vybavovat, seznamovat a klábosit. Najdou se výjimky a těch se držte. Lidi mají své problémy. Tedy, myslí si že mají problémy.

Mají chuť se vybavovat, ale mezi sebou. Protože se znají. Ale nechtějí někteří přijímat a zvykat si na nové lidi. Je to v lidech. Záleží, jak se s kým sejdete a na vedoucím. Od vedoucího se odvíjí vztahy na pracovišti.

hodnocení

0x

Vyčkejte - a v mezičase se snažte dokázat, že jste taková, jak se tu prezentujete.

A chovejte se tak, jak vám dává kolektiv najevo, tedy prozatím žádné velké "kamaráčofty" - zatím o to zjevně nestojí. Velmi pravděpodobně také čekají, co se z vás vyklube.

hodnocení

0x

pokud by se to časem nezlepšilo uvážil bych změnu místa zaměstnání

sestřičky nemocnicím chybí a než bejt někde nechtěnej zkusil bych to jinde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]