Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat pacientovi do nemocnice peníze?

Od: kvetus odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, poradí někdo,jakým způsobem se dají poslat? DÍKY

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Napadá mě jedině složenkou. Adresa nemocnice, město, číslo pokoje, jméno. Mělo by to dojít. Diagnózu psáti netřeba.

kepler*

Jo, a pacient odhodí berle a friško si odběhne pro peníze se složenkou na poštu.*ee* Stejně jako s kartou do bankomatu.

Kdyz jsem byl jako dite na tabore, tak jsem penize dostal v tabore a nemusel jsem az na postu.
Pokud by to nebylo moc daleko, tak by ty penize privezl osobne.

sebod*

Keplere. nevím, v kolika nemocnicích jsi v poslední době byl. Já v hodně. A většina už má bankomat v areálu nemocnice. Asi tak, no... ;)

doplněno 10.10.17 23:21:

Jo a Ringo radí poslat peníze DO NEMOCNICE :)

sebod*
hodnocení

0x

nemá ten pacient u nějaké banky účet a od něho kartu k bankomatu? Potom by šly vložit peníze na účet a on by si je vybral.

kepler*
hodnocení

0x

Napadá mě: v obálce poštou, bankovky vložit mezi černé papíry nebo do neprůsvitné obálky), na adresu nemocnice s uvedením oddělení, na kterém pacient leží. Nebo peníze poslat někomu důvěryhodnému na účet, kdo pacienta půjde navštívit a peníze mu dá osobně. Je to ale trošku riziko, v obou případech.

liska*

Doporučený dopis a tam bych riskla bankovku 500,- uloženou v přehnutém papíře.

hodnocení

0x

Myslím, že nejlepší by bylo zavolat do nemocnice nma příslušné oddělení a poraditse s nimi. jak na to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]