Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to dobrá cena?

Od: katka23 odpovědí: 2 změna:
Moldavská brandy Kvint 5y / 0,5 l myslíte si že 240kč za tuto brandy je dobrá cena? Případně jestli ji někdo znáte jak vám chutnala? Děkuji
Je to dobrá cena?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím si, že lepší cena je 300,-Kč za litr meruňkovice. Dodávané patoky ze zahraničí mi nechutnají. Vámi uvedený kus a cena jsou tržně výhodné, na druhou stranu bych to nekoupil ani jako dárek.

doplněno 12.10.17 19:52:

Meruňkovici z obchodu bych v životě nekupoval - když už, tak jedině pálenou od někoho, kdo ji má dobrou. Po upřesnění uvedu jen "nosit dřevo do lesa" - místo těch peněz za chlast kupte něco jiného.

Ony slevy nejsou vždy slevy. Já viděl minulý týden slevu na tablet - prý jen 1990,-Kč ! sleva byla 40%. Ten tablet (přesně ten typ) jsem kupoval v r. 2015 za 1890,-Kč.

Já píšu svůj názor - ten chlast je předražený.

katka23
hodnocení

jmlc proč myslíte že je to patok? Původní cena je 500 za 0,5litrů. A je to pro přítele z moravy takže kupovaná meruňkovice by mu určitě nechutnala

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]