Ahoj, bývalý pritel mi nabidl přátelství s vyhodami, rekl mi, ze rozchodu litoval, co si o tom myslite? Podle kamarádky se mě chce snazit ziskat touto cestou zpět, ale ja se chci vyhnout jakékoliv naivite. Rozesel se kvuli tomu, aby mel vic casu pro svoje plany, se mnou prý problém nemel. Děkuji za vase nazory.
Není důležité co si o tom myslíme my, nebo kamarádka. Ale co si o tom myslíte Vy sama? Nabízí Vám sex, ne vztah. Pokud jste se mu nehodila do plánů a rozešel se s Vámi, ať si na sex hledá jinou. Máte přece svoji hrdost, nebo ne?
Váš bývalý si z Vás chce udělat neplacenou prostitutku, a také věří, že to bude sex bez rizika. Vy to tak opravdu chcete? Chcete zaměnit lásku za sex? Chcete to tak na celý život? Pokud ne, tak si najděte člověka, který Vás bude milovat, budete společně plánovat budoucnost, manželství a rodinu. Protože pokud budete mít vždy někoho jen na sex, tak jednou zůstanete naprosto sama a osamocena, ale to už bude pozdě...
myslím že je vám jasné, proč váš ex potřebuje víc času na svoje plány, jak ty jeho plány vlastně vypadají a proč vám vykládá, že s vámi problém neměl.
Nejste sama, koho by chtěl mít v posteli. Chtěl by si zároveň užívat i s nějakou další a možná i dvěma, třemi...
herpetl
je pracovně vytížený a s nasimi spolecnymi kamarády se vídám temer denně a znala jsem je uz dlouho předtím, nez jsme se dali dohromady a nikdy jsem neslyšela, ze by mel někdy víc zenskych najednou.. sám mi rikal, ze by nikdy nebyl s vice holkama najednou byť jen na sex, takze silně pochybuju, ze by najednou změnil svuj životní postoj..
No nic , chce se kamaradit a proste se domluvit , zasexovat a pak papa domu a tak dokola. Asi si nechce platit prostitutku a nema na obzoru jinou kamaradku vyhodama. Je to vas ci to tak chcete nebo ne. Kdyby vas chtel zpet ve vztahu , tak by vam to rekl hned.
Měla jste ho ráda, milovala ho? Zasáhnul vás rozchod? Pak není o čem přemýšlet. Proč za trochu sexu vsázet kus srdce?! A také svou sebeúctu. To je hodně nesmyslné!
Ženy v pozici rádkyň mají tuto formu známosti tendenci spíše nedoporučovat, není se čemu divit, je to jeden ze základních přírodních principů kvantity vs. kvality. Nicméně s dnešním trendem single žití a širokou možností antikoncepce je sex už vážně jen zábava, jestli se Vám do toho chce, není důvod odmítat. A máte-li obavy z rekce okolí, neusíte to přeci nikde roztrubovat...
já bych v sexu s bejvalým nevyděl probrém pokud se vám to s nim líbylo a dokázaly ste si vyhovět tak proč ne de jen o to to ukočírovat a netahat do toho nic jinýho doplněno 09.10.17 13:29: vše je o domluvě pokud budete mít pocit že do toho bude chtít tahat něco víc tak neni nic jednodušího než to ukončit
herpetle
to já právě nechci do toho tahat něco jineho, spis se obavam z jeho strany, kdyz nadhodil, ze rozchodu litoval, nerada bych mu zbytečně pletla hlavu, aby z toho casem necekal neco vic..
Dobrý den, vždy souložte dle svého rozhodnutí - nikoliv dle rad, názorů a doporučení na internetu. Zdravím!
doplněno 09.10.17 19:37:
mm - jistě. Pokud je shoda dvou či více lidí, tak proč se společně neradovat. Ovšem, nikoliv podle doporučení z internetu - jenom po svobodné a vlastní volbě (někdy pomůže i rozum, i když v případě sexu =?).
doplněno 09.10.17 19:51:
mm - v tom případě měla být vložena anketa a podle ní se do souložení vrhnout nebo nikoliv (dát či nedat) .
Sex je zdrava zalezitost a pokud se dva shodnou k oboustranne spokojenosti neni proc se odrikat radovanek
doplněno 09.10.17 19:48:
Ben - jiste je nutne svobodne rozhodnuti, ale dotaz byl na nazory poradcu, asi tedy se chce tazajici ujistit o spravnosti sveho rozhodnuti, nebo ma v oblibe hlasovani..
herpetl
svuj vlastní názor mam a ten jen tak nezměním dle nazoru poradcu, mam svou hlavu, spis jsem chtěla vědět, jestli v tom take vidíte neco vic jako kamarádka, protože jeji nazor me zaskocil, nebo ne.. asi jsem pointu špatně formulovala, omlouvám se
Nemyslím si, že touhle cestou by se vás snažil získat zpět. Naopak spíše získal, co chtěl. Ve vztahu se vámi být nechce (proto ten rozchod), ale zároveň by s vámi chtěl nadále spát. Pak je na vás, co od toho čekáte vy a z jakého důvodu s ním vlastně chcete spát. Jestli vám jde jen o sex, zvažte, jestli není vhodný mít takové přátelství spíše s někým jiným. Ono to totiž takto z vaší strany vypadá trochu zoufale a spíše než kamarádství s výhodami to vypadá, že si chce z vás udělat holku na zavoláni (když bude mít zrovna čas). Pokud to není žádný postelový bůh, že vám takový sex chybí, tak spíše zvažte, co z toho budete mít vy. Z toho, jak tady píšete, to vypadá, že ještě tento vztah úplně vyřešen nemáte a pokračovat v něm takovým způsobem by pro vás mohla být cesta do pekel. Také si uvědomte, že si na něj nemůžete dělat žádné nároky a stejně jako s vámi si může spát s kýmkoliv jiným. Takže pokud si toto uvědomujete a jde vám jen o sex, v tom případě jděte do toho a užívejte si, dokud jste mladý, ale pokud mu toto dovolujete jen proto, aby jste mohla aspoň nějak trávit čas, tak rychle od toho pryč. Ztratila byste u něj veškerý respekt a byla byste za zoufálku jak u něj, tak i u jeho všech kamarádů, kterým by to všechno vykecal.
Pokud jste četl/a i mé odpovědi, tak jsem jasně psala, že mu nechci zbytečně motat hlavu, kdyby za tím on chtěl něco víc. Mě by nenapadlo, že by mě takhle mohl chtít získat zpět, ale kamarádka mi vtloukla brouka do hlavy, takže mu nechci ublížit, protože já za tím právě vidím jen ten sex. Spíše jsem hledala ujištění, že chlap nabídne kamarádství s výhodami opravdu jen za účelem toho jednoho.
Tak pokud vám jde jen o sex a máte tento vztah uzavřen ve vaší hlavě, tak potom klidně do toho jděte. Pokud má chlap zájem o vztah, tak by vám určitě nenabídl kamarádství s výhodami, takže bych se toho nebal (A kdyby jo, tak ukončit to můžete vždycky). doplněno 10.10.17 18:26: PS: Jinak jsem samozřejmě četl vaše odpovědi a z toho, co píšete, to totiž spíše vypadá, že to u vás nemusí být úplně uzavřené a proto jsem psal, co jsem psal. Ale třeba se mýlím, to nejlépe víte vy sama.
Láska je naprosto jiný vztah než přátelství. Vůbec si nedovedu představit, že láska může přejít v přátelství. Vůbec! A když už, pak po mnoha létech, ale i tak s výhradami, ale rozhodně ne s výhodami. Vždyť každý rozchod znamená obrovský smutek a bolest. A z toho smutku má vzejít přítel, kterému věřím a se kterým je čas od času fajny a pjekny sex?! Nepředstavitelné!
dovolím si oponovat já si třeba s bejvalou rozumím dneska líp jak když sme byly spolu a zústali sme přáteli je fakt že po rozchodu tomu předcházelo 2 leté mlčení kdy se mi vyhýbala jak mohla leč čas to srovnal
Zdravím , ...bývalý pritel mi nabidl přátelství s vyhodami ... všichni tady za tim vidíte jen sex. Co když těmi výhodami myslel jak se dříve říkalo - rozvod od lože , ale né od stolu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.