Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přežít den s minimem spánku

Od: anonymni* odpovědí: 5 změna:

Bohužel jsem si zase nechala věci na poslední chvíli a budu spát tak 4 hodiny. Minulý týden jsem si to udělala stejně, protože jsem nestíhala věci do školy a dopadlo to příšerně. Bolelo mě držet oči otevřené a o volné hodině jsem si vzala bundu s mikinou a šla spát na záchod, kde jsem usla a málem zaspala následující hodinu. Byla mi hrozná zima a byla jsem nepoužitelná. Strašně se toho stavu bojím, ale nejde to jinak. Po víkendu, kdy chodím spát pozdě máme v pondělí na sedmou a já mám cyklus úplně rozházený. Prosím, co Vám pomáhá na energii, kromě například kafe?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

3x

Občas se stane, že i zodpovědný člověk netrpící prokrastinací je postižen pracovním, či školním dnem po nedostatečném spánku. V takovém případě mi pomáhá právě to zmiňované kafe, které se správně dávkuje a pít hodně vody. Ale 4 hodiny spánku také není málo, lepší než 3 hodiny. To nebude tak hrozné ;) Hned jak budete moct (po příchodu domů), si dopřejte ještě 2 hodiny spánku a bude to ok. Do té doby s energií ze 4 hodin spánku nejak vydržíte :)

hodnocení

3x

Už je v této chvíli asi pozdě. 4 hodiny denně spávám dlouhodobě - teď už se snažím alespoň 5 hodin. Dlužno dodat, že bych potřeboval víc. Nicméně už jsem si tak nějak zvyknul. Při krizi nepomůže na delší dobu nic, ani kafe nebo jiné energetické nápoje. Jedině adrenalin - pokud jsem ve stresu a něco nestíhám, tak vydržím.

Když jsem končil vysokou školu, spával jsem 3 měsíce v režimu - 42 hodin práce s krátkými přestávkámi + 6 hodin v kuse spánek. No a pak jsem měl téměř rok problém se spánkem...

paw*
hodnocení

0x
Pomaha hodne cukru. Tj byt cely den treba na cole.

albatros498022*
hodnocení

0x

4 hodiny spánku zase není tak málo to se dá vydržet.

hodnocení

0x

To presne resim i s nasim pubosem. Proste neni schopen pobrat, ze kdyz o vikendu pari do 4 do rana, tak v pondeli je total KO.

Rada je jednoducha - jit i o vikendu do pelechu v rozumnou hodinu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]