Včera jsem šel na záchod (na velkou) a když jsem se vytíral na toaletním papíru bylo poměrně dost krve , také to že mě šlo lehce(řídší) od té doby žádná změna (je mi 16 let) Děkuji
Záleží na tom jestli je světlá a nebo tmavá. V tvém věku pravděpodobně hemeroidy z dlouhého vysedávání u pc . Toho se nemusíš bát , ale každopádně k doktorovi a to i když ti to teď nějakou chvilku nebude dělat nic. Takové věci nikdy nepodceňuj.
Vždycky když rozklikávám takové téma mám strach, abych nenašel vloženou fotku. Zatím se to naštěstí nestalo, děkuji
A k dotazu, může to znamenat vážný problém, nebo triviální poranění, které se rychle zahojí. Nicméně pomůže a poradí pouze lékař. A v tomto případě bych neotálel, je to sice nepříjemné jít k lékaři s takovou věcí, ale můžete předejít vážným potížím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.