Dobrý den potřebovala bych poradit.Už od malá mám sklony k agresivními chování když mě někdo naštve,ale nikdy bych člověku neublížila tak si vše vybijim na sobě.Už nějakou dobu mívám často dny kdy mě ihned něco úplně vytočí.Když mě mamka zkouší a já se zakoktavám a neřeknu vše tak jak bych chtěla tak začnu být na sebe nehorazně naštvaná,začnu se vztekat a mlátit se do hlavy.Jsem strašně nesoustředěná.Pohadam se s někým,tak nevím k sobě do pokoje a začnu mlátit polštář,pak někdy bohužel i do věcí(ale nikdy bych to neudělala,neničili věci záměrně,jsem v jakémsi tranzu),a hlavně i hlavou o zeď.Nebo když vidim jak vypadam z zrcadle tak si záčnu do masa máčkat kůži,trhat si vlasy,brečet...Připadám si jako šílená jako by se jedna část mě,přála s tou druhou.Jsem spokojena jak vypadam,i se svým životem...A pak přijde tady tohle a neovládám co dělám..Tak se chci zeptat jestli to není normální u dospívajících.. Děkuji za odpověď
Ahoj. Tohle zcela určitě není normální. Nezahrávej si,pověz vše matce a navštivte odborného lékaře. Psychologa,popř.psychiatra. --- Ano,sebedestrukční proces tebou popsaný existuje. Někteří lidé se posléze začnou i dost silně řezat,pořezávat po celém těle.
Tes, kolik máš roků? Dovedla bys říci, proč se tak nemáš ráda? Vždyť ty se úplně nenávidíš. Pověz, proč tomu tak je? Proč tvoje duše tak nenávidí své tělo?
Řekni to mamce, že máš takové stavy. Aby šla s tebou k psychiatrovi nebo k psychologovi. Normální to není. To se toho mamka nevšimla, že mlátíš hlavou o zeď?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.