Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebovala bych poradit.Už od malá mám sklony k agresivními chování když mě někdo naštve,ale nikdy bych člověku neublížila tak si vše vybijim na sobě.Už nějakou dobu mívám často dny kdy mě ihned něco úplně vytočí.Když mě mamka zkouší a já se zakoktavám a neřeknu vše tak jak bych chtěla tak začnu být na sebe nehorazně naštvaná,začnu se vztekat a mlátit se do hlavy.Jsem strašně nesoustředěná.Pohadam se s někým,tak nevím k sobě do pokoje a začnu mlátit polštář,pak někdy bohužel i do věcí(ale nikdy bych to neudělala,neničili věci záměrně,jsem v jakémsi tranzu),a hlavně i hlavou o zeď.Nebo když vidim jak vypadam z zrcadle tak si záčnu do masa máčkat kůži,trhat si vlasy,brečet...Připadám si jako šílená jako by se jedna část mě,přála s tou druhou.Jsem spokojena jak vypadam,i se svým životem...A pak přijde tady tohle a neovládám co dělám..Tak se chci zeptat jestli to není normální u dospívajících..
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
wamp®
2x
Ahoj.
Tohle zcela určitě není normální.
Nezahrávej si,pověz vše matce a navštivte odborného lékaře.
Psychologa,popř.psychiatra.
---
Ano,sebedestrukční proces tebou popsaný existuje.
Někteří lidé se posléze začnou i dost silně řezat,pořezávat po celém těle.
Tohle zcela určitě není normální.
Nezahrávej si,pověz vše matce a navštivte odborného lékaře.
Psychologa,popř.psychiatra.
---
Ano,sebedestrukční proces tebou popsaný existuje.
Někteří lidé se posléze začnou i dost silně řezat,pořezávat po celém těle.
nikc®
0x
Řekni to mamce, že máš takové stavy. Aby šla s tebou k psychiatrovi nebo k psychologovi. Normální to není. To se toho mamka nevšimla, že mlátíš hlavou o zeď?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]