Programátor jedině :D Kdysi jsem hledal také práci na doma, to bylo na střední, na internetu je spousta podvodů, nikdy neplaťte ani korunu předem, třeba za poštovné apod., například u obálek nebo propisek, kde slibují například i desítky tisíc za měsíc :D Známí, co takovou brigádu měli dostávali tak 2000 Kč za měsíc a trávili u toho celé dny, většinou balení obálek, montování propisek, šití čehosi, dneska už nevím, že by to někdo dělal. Netuším jaký druh práce máte na mysli, ale obecně se to nevyplatí dělat, i já si nakonec našel při škole práci v obchoďáku. Různé weby nabízejí spoustu brigád, dneska už vyřizování hovorů, posílání reklamních emailů, psaní článků, ale výdělky jsou malé, tak se nenechte povést
Ano, může to dělat skoro každý, nenápadná reklama byla přímo na tomto webu. Už jsem se zaregistroval a vydělávám, není to ale práce jen na doma, ale i v terénu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.