Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První sex-nešlo mi to

Od: jakell® odpovědí: 10 změna:

Zdravím, dnes jsem byl se svou holkou doma. No a je vám jasné k čemu asi došlo. Můžu se pochlubit, že jsem se ze sebe vydal všechnu energii, ale nakonec u mě nedošlo k vyvrcholení. Je pravda že se mi jednak chtělo na záchod, přes ned jsem moc nejedl no a nakonec jsem neměl absolutně žádnou energii.

Takže se ptám, jestli se to stalo i někomu jinému a jestli se to napoprvé stává nebo příště mám dělat něco jinak.

Každopádně ani jedna strana nebyla zklamána.

Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

h0042*
hodnocení

2x

Příště ho zkus zasunout *smich* .Buď v klidu,nejsi první,ani poslední komu se to stalo...Příště bude líp..

vernon
hodnocení

2x
Není mi to jasné. Chci popsat o co šlo. Vyprávěj, dodej fotky, videa, rengenové snímky, názory sousedů, případně recenze rodičů a podobně.
;)

hodnocení

2x

Každopádně ani jedna strana nebyla zklamána.
Což je podstatné, ne? :)

Jestli vás to uklidní - ano, stává se to i jiným, někdy nejen napoprvé a dokonce i těm, co mají natrénováno. Takže si zapamatujte - i kdyby druhá strana "zklamána" byla, nenechte se otrávit. Ono to může mít negativní vliv.

kotel
hodnocení

1x

Možná z nervozity?*zmateny*

hodnocení

1x

Uvědom si, že lidé se musí sžít, porozumět si dokázat si říci co se jim líbí, co ne, tak hlavu vzhůru, můj první zážitek byl daleko horší a ty aspoň píšeš, že ani jedna strana nebyla zklamána.

tarantulee*
hodnocení

0x

Lepší, než abys byl hotový za 2 minuty *smich*

figurek*
hodnocení

0x

cože ti nešlo? To že jsi jí to tam nepustil? Buď rád. Máš vlastnost, která ti ušetří spoustu trablů a spoustu peněz.

hodnocení

0x

Trenink dela mistra a lidske telo neni stroj.

hodnocení

0x

Nepříliš povedenou první sexuální zkušeností prošla většina z nás. Nic si z toho nedělej, příště to bude lepší a po čase budeš první neúspěch považovat za veselou historku. Napoprvé se to opravdu stává, není to nic výjimečného, chce to nehodit flintu do žita a zkoušet možná lépe znovu... Když tak se ozvi, jestli se to třeba napopáté vyvíjelo příznivěji. Věřím, že ano.

igor*
hodnocení

0x

Pokud je člověk unavený a k tomu se mu ještě během aktu chce na záchod tak to, že jsi nevyvrcholil není nic neobvyklého. Stává se to běžně. Může to být i samotnou ostýchavostí nebo napětím že je to poprvé. Taky to může znamenat, že máš jinou sexuální orientaci a ani o tom zatím nevíš. Znám takové případy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma první sex

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]