Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes jsem byl se svou holkou doma. No a je vám jasné k čemu asi došlo. Můžu se pochlubit, že jsem se ze sebe vydal všechnu energii, ale nakonec u mě nedošlo k vyvrcholení. Je pravda že se mi jednak chtělo na záchod, přes ned jsem moc nejedl no a nakonec jsem neměl absolutně žádnou energii.
Takže se ptám, jestli se to stalo i někomu jinému a jestli se to napoprvé stává nebo příště mám dělat něco jinak.
Každopádně ani jedna strana nebyla zklamána.
Díky
0x
Nepříliš povedenou první sexuální zkušeností prošla většina z nás. Nic si z toho nedělej, příště to bude lepší a po čase budeš první neúspěch považovat za veselou historku. Napoprvé se to opravdu stává, není to nic výjimečného, chce to nehodit flintu do žita a zkoušet možná lépe znovu... Když tak se ozvi, jestli se to třeba napopáté vyvíjelo příznivěji. Věřím, že ano.
0x
Pokud je člověk unavený a k tomu se mu ještě během aktu chce na záchod tak to, že jsi nevyvrcholil není nic neobvyklého. Stává se to běžně. Může to být i samotnou ostýchavostí nebo napětím že je to poprvé. Taky to může znamenat, že máš jinou sexuální orientaci a ani o tom zatím nevíš. Znám takové případy.
- První sex a nemožnost dostat se do vagíny
- Jak na první sex?
- První sex jen s kondomem - je to bezpečné?!
- První sex katastrofa
- Bojim se prvniho sexu, ze ji neuspokojim
- Jaké to je přijít o panenství?
- První anální sex
- Depka z prvního sexu
- Jaké mohu mít následky po prvním sexu?
- První sex- nechci udělat hloupost
- Panenská blána - jak si zvýšit práh bolesti
- První sex, průměrný věk muže
- Muj prvni skoro sex
- Co má být první - láska nebo sex?
- První sex - kde a jak + problém?
- Jak dlouhý první sex?
- První sex - bolest?
- První sex - bojím se
- Problém s prvním sexem
- Selhání při prvním sexu
- Depka z prvního sexu
- Prvni sex
- První sex,předčasná ejakulace a další problém
- Pritelkyne, hory a prvni sex?
- Muj prvni skoro sex
- První sex
- Co má být první - láska nebo sex?
- Sex na prvnim rande, sex bez vztahu
- První knížka o sexu - nezákonné?
- Problémy s erekci - jak je s partnerkou řeši?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.