Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes jsem byl se svou holkou doma. No a je vám jasné k čemu asi došlo. Můžu se pochlubit, že jsem se ze sebe vydal všechnu energii, ale nakonec u mě nedošlo k vyvrcholení. Je pravda že se mi jednak chtělo na záchod, přes ned jsem moc nejedl no a nakonec jsem neměl absolutně žádnou energii.
Takže se ptám, jestli se to stalo i někomu jinému a jestli se to napoprvé stává nebo příště mám dělat něco jinak.
Každopádně ani jedna strana nebyla zklamána.
Díky
Nepříliš povedenou první sexuální zkušeností prošla většina z nás. Nic si z toho nedělej, příště to bude lepší a po čase budeš první neúspěch považovat za veselou historku. Napoprvé se to opravdu stává, není to nic výjimečného, chce to nehodit flintu do žita a zkoušet možná lépe znovu... Když tak se ozvi, jestli se to třeba napopáté vyvíjelo příznivěji. Věřím, že ano.
Pokud je člověk unavený a k tomu se mu ještě během aktu chce na záchod tak to, že jsi nevyvrcholil není nic neobvyklého. Stává se to běžně. Může to být i samotnou ostýchavostí nebo napětím že je to poprvé. Taky to může znamenat, že máš jinou sexuální orientaci a ani o tom zatím nevíš. Znám takové případy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.