Nejste přihlášen/a.
ahoj je mi 13 a teď se mi stala taková věc že si v klidu hraju se starším bráchou s elektronikou.vymontoval jsem motůrky ze starých rádii. Bracha mi udělal to, že vzal baterku z autíčka a přilepil na to kabely. A pak přinesl baterku z vrtačky kterou jsme dali na autíčko a zapojili. Chvíli to jelo ale potom byla taková úprava aby se kabely nezasekávaly do kol. Tak jsem ty kabely na baterce držel a ono mě to zachvíli spálilo dva prsty a kouřilo se z toho. Rychle jsem to dal bod studenou vodu a teď tam mam takové dvě žluté čáry. Jaká je to popálenina? Bude se to léčit dlouho? Já vím jsem nešika
To nic neni, nemelo by to byt nic vazneho. a jak dlouho to bude, to zavisi na tom, jak je to hluboko spalene.
Hnusne zlute... lahke popaleniny su skor cervene (zarudle). Hnusne zlte uz bude sice druhy stupen, predpokladam ale, ze to bude na malej ploche, tak ziadna panika, nic vazne to nebude. Urcite do toho nepichaj, ak by to aj zacalo mokvat.
Radsej to ale ukaz rodicom, ze ste sa hrali s motorkama a baterii a prehrial sa Ti kablik.
Nesika nie si. A aby si to vsetkym dokazal, tak skus prist na to, preco si sa spalil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.