Nejste přihlášen/a.
Zítra mám celý den volno a chci si někam vyrazit vlakem. Poradí mi někdo něco opravdu hezkého /nejlépe kde to neznám?/
Dobrý den, nevíme, odkud pojedete. Nevíme, kolik času chcete strávit na cestě (tam i zpět). Nevíme, kde to neznáte a nevíme, jestli je Vám jedno, že má být deštivo - těžko potom poradit. Zdravím!
Já bych jel do hlavního města - i když ho znám, tak nemohu říci, že dokonale. Mění se, lze se tam jistě zabavit, poučit a schovat před deštěm. Např. v pražské ZOO jsem byl naposledy jako děcko a nyní už tam musí být vše jinak. Nebo ten skleník, kde jsou tropické rostliny a motýli jsem také ještě neviděl.
Myslím, že Prahou se nic nezkazí.
Starožitnosti jsou hlavně tam, kde jsou turisté - Václavák, pěší zóna nebo směrem ku Hradu. Dorotheum je asi špička, ale i jinde je na co se podívat.
Jdu sice s ,,křížkem po funuse,,ale co takhle Letecké muzeum v Praze-Kbelích?, Byl tam v sobotu syn a byl nadšený. Koukněte na NET a někdy příště můžete vyrazit. Divil se tomu,že tam nemají ani žádné vstupné.Technické muzeum Tatra v Kopřivnici je taky super,ale tam už jste asi byl,my tam byli za poslední 3 roky už 2x a na ,,radiomatu,,seženete vstupenky za polovic.
Klatovy mumie, Jihlava podzemi, Telc.
Jihlava ZOO, kolik Ti vlastne je?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.