Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem gay a miluju spoluzaka

Od: gay odpovědí: 4 změna:

Uz nejakou dobu o sobe vim, ze jsem gay. Rozkriklo se to i na moji zakladce. Ted jsem nastoupil na stredni spolu s jednim neprejicim idiotem ze zakladky a ten samozrejme hned vsude roznesl, ze jsem na kluky. Nova trida to vzala relativne v pohode, ale... asi jsem se zamiloval do jednoho spoluzaka. Mozna se zname kratkou dobu, ale bylo to takove to na prvni pohled... Je strasne mily, zvlast vuci mne, celkem se chce vidat, ale ja mam porad pocit, ze na kluky neni. Predstavuju si pred spanim, jak jsme spolu, udelalo by mi strasnou radost i kdybych se o nej mohl jen oprit... a nemuzu. Co mam delat? Je dost tezke na nej nemyslet, kdyz ho kazdy den vidim.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Uvědom si, že spolu strávíte 4 roky. Jestliže tomu, kdo se ti líbí, odhalíš své city a on se k tomu dnes nebo zítra nebo za rok postaví negativně a vystaví tě na posměch světu, budeš mít peklo a školu nedoděláš. Proto platí: Co je v domě, není pro mě! Zakaž si jakýkoliv vztah pod střechou toho domu, ve kterém studuješ nebo pracuješ nebo bydlíš. *hej*A také se nikomu nesvěřuj! Nikdy nevíš, kdy to použije proti tobě. ;)

hodnocení

0x

Dokud si nebudete jistý tím, že je spolužák stejné orientace jako Vy, chovejte se k němu pouze přátelsky. Nedávejte najevo žádné city. Počkejte, až je dá najevo on Vám pokud to cítí stejně jako Vy. Abyste se nestal terčem posměchu, nebo nezažil ponížení..To by Vašemu sebevědomí neprospělo, tak si počínejte hodně opatrně v této oblasti.

hodnocení

0x

Spolužák "to" o vás ví, vy o něm nic. Radila bych jistou obezřetnost co do vyjádření citů - ale pokud má zájem se vídat, můžete v něm najít třeba skvělého přítele v původním slova smyslu.

hodnocení

0x

Myslím, že v 15 letech může být člověk ještě sexuálně dezorientovaný.

Co máš dělat? To samé, co dělají většinoví kluci, když se zamilují do spolužačky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]