Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obchod se spletl.ozvat se?

Od: aktak odpovědí: 7 změna:
na dobirku jsem objednala zbozi za skoro 4tisice .Ppl mi psala mail i sms ze zadna dobirka, dobirecne 0 korun.
muze vam to prijit jake chce, ja premyslim, ue se neozvu.
Tolik krat jsem na spoustu veci doplatila ja ..a ja byla vzdy poctivec, jeste v obchode kdyz mi namarkovali nizsi cenu jsem se ozvala...
vy by jste se ozvali?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, já bych se určitě ozval. To, že jsem si někde jinde "naběhl" nebo byl ošizen, neznamená, že se takto budu chovat i já (je to i věc vychování, poctivosti a svědomí). Zdravím!

hodnocení

1x

Já si myslím, že je vše uvést na správnou míru... Tak jak to má být. Aspoň já bych to tak řešil. Celý život jsem takovým hlupákem, že se snažím aby bylo vše tak jak má být a zatím jsem byl ošizen asi jen já, ale na druhou stranu mám v životě tak trochu štěstí a svádím to na to, že se snažím být tím lepším... :) Je to přeci jen rozdíl než když se prodavačka sekne o rohlík...

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že na vás mají kontakt a chybu zřejmě najdou, budou po vás dlužnou částku velmi pravděpodobně požadovat. Stojí vám to za to?

hodnocení

0x

A vidíte! Já mám zcela opačný problém. Před týdnem jsem převedl na účet dodavatele necelé dva tisíce a došla mi SMSka od PPL, že budou doručovat zásilku na dobírku. Dodavatel vysvětlil po svém, zaslal jsem mu tedy kopii odeslání sumy, dál již nereaguje.

Dobrý den, nikde nemáme informaci o platbě převodem, Vámi vytvořená objednávka byla zadána na dobírku a ani nikde neevidujeme platbu převodem k v.s. Proto Vaše zboží odešlo dnes na dobírku. Prosím o kontrolu přijetí objednávky a případné platby. Jestli byla poukázána na náš účet, prosím o úhradu dobírky a platbu Vám vrátíme samozřejmě zpět. Vzhledem k tomu, že zásilku má již přepravce a nemáme žádné údaje o platbě předem, nelze změnit dobírkovou zásilku.

S pozdravem ...

A teď co? Mám zaplatit dodávku a věřit, že mi peníze budou vráceny? *nevi*

Zásilka bude doručována dnes.

doplněno 29.09.17 09:47:

Tak vida. Dodavatel telefonoval, že peníze poslal zpět a emailem mi poslal doklad. A PPL bude za chvíli doručovat dobírku. *ua*

hodnocení

0x

Jsem trochu hloupější a nejsem povinen přiít na to, že se dodavatel šídí. Když na to přijde on, ozve se a já mu po ověření vyhovím.

jofa*

Já si myslím, že až přijede k Vám PPL tak ty 4 tis. bude vyžadovat. Taky se mně něco podobného přihodilo, že PPL nenapsala ve zprávě častku dobírky. Jestli jste měla na faktůře v objednávce částku uvedenou, tak s tím počítejte, že PPL to bude chtít.

doplněno 30.09.17 08:59:

Tak co PPL? Chtěla po V8s 4 tisíce? Jak to dopadlo?

hodnocení

0x

Odpovídat nemusíte, ale určitě bude mít dopravce fakturu a správnou sumu k zaplacení. pokud by ale nic nechtěl, tak počítejte s tím, že se obchod ozve, protože na to přijdou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]