Nejste přihlášen/a.
Rád bych k Vánocům nadělil dědečkovi nejnovější knihu Václava Klause opatřenou jeho autogramem. Bohužel autogramiádu jsem už propásnul, tak by mě zajímalo, jestli někdo nemá nějaký nápad, jak by se podpis do knížky dal sehnat...
Díky
To je hezké, tak pokud se uchýlíš cestou falzifikace, tak to abys už začal nacvičovat , pokud chceš podpis pravý, tak zajdi do prezidentské kanceláře a popros jeho sekretářku, jestli by ti nepomohla.
Zkus na stránkách Hradu a nebo osobních stránkách pana prezidenta sehnat program na prosinec a vyber si místo, kde bys mohl s podpisem uspět. Je škoda, že už na to nemáš moc času. No a horší varianta by byla, že dědečkovi dáš knihu se slibem, že se pokusíš autogram dodatečně sehnat. Alespoň se bude i po Vánocích dědeček na to těšit. A určitě se Ti to povede do příštích Vánoc, protože to není zrovna jednoduchý úkol. V zimě jezdí pan prezident snad každý rok do Krkonoš, to by také byla šance. Tam bývá v pohodě.
Ano, na ten prosincový program jsem se už díval. Ale nikde není psáno, jestli ty meetingy atd. jsou normálně veřejnosti přístupné, což pochybuji.
Našel jsem na webu kontakt na sekretářku pana prezidenta a napsal jí mail s prosbou o pomoc při shánění toho autogramu. Ale myslím si, že na hradě budou mít teď miliony důležitějších věcí na práci, takže moc velké šance si nedávám...
Každopádně díky za rady!
Moje zkušenost s emaily je taková, že 90% jich zůstane neodpovězených, radši tam zavolej a sjednej si přímo s ní schůzku nebo se jí poptej, jak to udělat.
Je to úplně jednoduché.Pošlete knihu na pražský hrad do prezidentské kanceláře s dopisem a prosbou o autogram a protože oni musí každý dopis zodpovědět V.Klaus Vám knihu určitě rád podepíše.Nedělá se svým podpisem žádné okolky.
prezident
Václav Klaus
prezidentská kancelář
hrad
11908 Praha 1
Možná už odpovídám pozdě,ale na tento dotaz jsem narazil náhodou.
Zdraví Zdenda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.