Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat když si najdu holku

Od: achjo odpovědí: 15 změna:
Dobry den, rovnou se omlouvam za stupidni otazku. Ja jsem vidlak s venice. Teť jsem si našel pěknou holku a nevim co mam dělat. V životě jsem zadny vstach neměl. Děkuji velice moc a otpovědi.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Já bych se začal učit češtinu, aby ti ten vztah vydržel... Jinak nech tomu volný průchod.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, v podstatě je to jedno, resp. běžte s ní někam, kde to znáte a ona třeba nikoliv. Můžete ji vzít kamkoliv, kde bude něco zajímavého nebo kam chodíte (klidně na fotbal, na kratší výlet nebo do cukrárny / restaurace). Když Vás bude chtít, tak určitě půjde. Jenom ji neseznamujte s nějakým svým kamarádem a také zapracujte na češtině (to by jí mohlo vadit). Pokud jste myslel sex či milování, tak bych musel vzpomínat, abych přesněji poradil . Zdravím!

doplněno 30.09.17 09:57:

achjo - moc se z toho, že máte holku, "nekácejte" a nehledejte důvody, proč to nepůjde (to kino není podmínkou pro začátek ani budoucnost vztahu). Máte x dalších možností, jak slečnu pobavit, zabavit nebo pozitivně překvapit (a ona bude ráda spolupracovat).

liska*
hodnocení

1x

Buďte milej, vtipnej, pozornej a nehrajte si na něco, buďte přirozenej a nemluvte příliš o sobě. A taky jí neříkejte, co všechno neumíte, vidláku. Zajeďte třeba někam busem do civilizace. Nebo si vyjděte na zajímavé místo. Cestou si můžete povídat, jak každý žijete. A tam zajdete někde třeba do cukrárny,nebo na kafe, čaj. Při procházce je kolem tolik věcí a situací, že bude téma na pokec. Zatím nevíš, jak ona na tom je, tak se nesnaž o nějaké citové výlevy nebo dotazy, jestli se jí líbíte. Tím byste to pokazil. Prostě ať se oba cítíte fajn, zatím jako kamarádi. Společně se něčemu zasmát. Doprovoď ji před dům. A pokud Ti bylo s ní dobře, zeptej se, jestli by šla někdy zase někam.

Jo a bacha, někde v cukrárně dáte za dva třeba dvěsta. mějte u sebe nějaký peníz.

achjo
hodnocení

Děkuji moc všem za odpovědi a rady. Mi je to už jedno protože si ze mně dělala srandu.
sos

Možná poznala,že si takový nesmělý,ještě neotrkaný.Tak ať tě to nakopne,ale neodradí. Určitě tu pravou nadeš,to potom budeš sám od sebe vědět,co máš dělat a nebudeš se nikoho ptát.

achjo
hodnocení

Děkuji. Ono si ze mně už robilo dost holek srandu. :-D
sos

Tak je dobře,že i ty máš z toho srandu. :-D

hodnocení

0x

Pro začátek si s ní povídej o tom, co zajímá jí. Hlavně jí nikdy nepiš dopis, protože tvůj pravopis pokulhává, to by jí mohlo odradit. Máte u vás kino? Že byste někdy třeba zašli do kina, jindy se jí zeptej, jestli by se šla projít, nebo zajít na čaj někam. Nebo se společně projet na kolech, je toho plno, co můžete podnikat. Zjisti, co jí baví a zajímá.

achjo
hodnocení

Ja jsem z vyšních lhot a tu žadne kino neni.
achjo
30.09.17 10:43
hodnocení

Děkuji
danys*

Než začnete kritizovat něčí pravopis, tak zkuste začít u sebe *smich* Tyhle pravopisný moralisty opravdu miluju!

Viděl bych to na nějaký výlet, buď pěšky nebo na motorce atd. Do města do kina, na večeři, na kávu. Možností je spousta.

doplněno 30.09.17 15:22:

V pohodě, jsme na diskuzním fóru a nepíšeme diktát. Tak ať se daří ;)

achjo
hodnocení

Díky. A omlouvam se za pravopis. Jsem to psal rychle.
iz*

Omlouvat se nemusíte, my to "skousneme". Ale dejte si pozor na to, jak budete psát té dívce. (Některé dívky mohou chyby ve zprávách a dopisech odradit.)

sebod*

maky, danys, kino? Tam se hodinu a půl sedí a kouká na plátno. To není dobrý nápad pro první rande. Může z toho být hodina a půl trapného sezení.

eivlis*
hodnocení

0x
Me u chlapa vzdy fascinovalo pokud mel humor, pokud me umel naslouchat a vnimat, pokud se ke me choval jako k princezne, alias otviral mi dvere, podrzel kabat atd...atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]