Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trápí mě dušnost

Od: klarak odpovědí: 4 změna:
Mam problem s dusnosti ceho vseho se to muze tykat? Je mozne ze to zpusobili 2 mesice kiureni?poznaji u lekare marihuanu kfyz mi udelaji odber?mela jsem pred tydnem a pul...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, je to možné. Další možnost je ta, že se začalo topit a v bytě je příliš suchý vzduch. Těch příčin může být více. Vyšetření u lékaře neodkádejte, ať už pozná z odběrů cokoliv.

kepler*
hodnocení

1x

Nezdá se mi pravděpodobné, že by bylo viníkem krátkodobé kouření, ale nejsem lékař. Dušnost bývá průvodním jevem vícero onemocnění. Návštěva lékaře by byla na místě. Více v:

priznaky.vitalion.cz/...

cechacek*
hodnocení

0x

Nemějte obavu poznájí marjánku zcela určitě a zda-li máte průkaz na kvedlátka, tak to na evidenci, také nahlásí

hodnocení

0x

Navštivte lékaře, protože dušnost může mít více vážných příčin. Např. astma, srdce ap.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]