Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu brýlových obrub - prodavač mi nechce uznat reklamaci protože je mám půl roku a tím skončila záruka tvrdí že je to spotřební zboží a urguje nějaké zákony o zboží na zakázkovém zboží mužete mi poradit
Pokud se Vám jenom přestaly líbit, tak to na reklamaci není. Pokud se u nich projevila nějaká vada, která nejde odstranit, tak to by na reklamaci bylo. Musíte popsat co těm obroučkám je, nebo poslat foto.
Tak na to by se reklamace vztahovat určitě měla. To se odbýt nedejte a žádejte výměnu. Určitě máte účet s datem, kdy jste ty brýle kupovala. Máte dva roky na reklamaci, nebo by tam muselo být někde výslovně stipulováno, že u tohoto prodejce, nebo u tohoto typu obrouček je reklamace platná pouze 6 měsíců. A to tam určitě nebude. A to chtějte od toho prodejce ukázat. Kde to má ve svých podmínkách prodeje napsáno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.