Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je i 18 a už jsem se s tím jednou v minulosti setkal. Myslím, že jsem měl při rýmě dvakrát prochladnou čelist (bolest trvala cca měsíc) a nohy. Nyní mám podruhé ty nohy. Semtam zabolí koleno, někdy chodilo a holeň, někdy mírná bolest v lýtku a stehně. Na pravé noze je to horší ale cítím to lehce i na levé. Je zima, leze na mě rýma a začal jsem dost hrát opět fobal. Bojím se právě, že by to mohla být rakovina kostí nebo leukémie, ale tobyhc snad necitil v obou nochách. Tedy zkráceně, je opravdu možné, že prostě prochladně kost? Bolest dneska trvá týden, je nepravidelná a celkem mírná. Nebo to může být stres? Děkuji...
Zažil jsem to já mám hypochondrii víš, sice ne diagnostikovanou odborníkem ale to že jsem "měl" již přes 10 vážných nemocích, které jsem si sám diagnostkoval a byl jsem kvůli nim v depresích (nevím jestli to nazvat depresemi, s tímto slovem bych měl být opravdu opatrný, ale byl jsem absolutně neproduktivní třeba týden, tak že jsem akorát vyhledával přiznaky, byl zkleslý a sotva jedl), takže já opravdu vím co je to stres :/. Díky za odpověd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.