Zdravím, potřeboval bych přestěhovat nějakou elektroniku (monitor apod.), ale vzhledem k tomu, že nemám auto a vzhledem ke vzdálenosti mě napadlo to mezi byty poslat balíkem. Máte zkušenosti s nějakou společností, která by něco takového zprostředkovala za dobrou cenu? Samozřejmě možnosti je i Česká pošta, jen mám trošku obavy, aby se monitor nepoškodil. Preci jen si nejsem jistý jak zrovna ČP s balíky zachází. Děkuji
Tohle video může být fake. Ale osobně jsem viděl v reálu, jak zaměstnanec DPD podobně přehazoval balíky stejně. Jen s tím rozdílem, že je neházel ven na dlažbu, ale v autě do předu, let cca 4 metry
Na můj nesmělý dotaz, že mi po tom sice nic není, ale jestli se tam nemůže něco rozbít, mi bylo řečeno "$eru na to, není to moje"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.