Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuce na jednatele

Od: jardax odpovědí: 1 změna:
Zdravím, zajímá mě, jestli v případě, že na jednoho ze dvou společníků - jednatelů s.r.o. je vydán exekuční příkaz jako na fyzickou osobu kvůli dluhu nesouvisejícímu s podnikáním, může vykonavatel této exekuce nějakým způsobem nárokovat majetek firmy nebo obtěžovat na sídle firmy atd. Moc děkuji za odpověď. Jaroslav

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na mě by to mohl takhle ten exekutor zkusit. Asi by mě zavřeli za ublížení na zdraví*smich*

Ale vážně: Soukromé dluhy jednatele s.r.o. nemohou mít nic společného s s.r.o. jako taklovou. Nakonec je jen jednatel, nemá tam žádná majetková práva. Takže se nemáte čeho bát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]