Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akné na zádech a jizvy

Od: akne odpovědí: 1 změna:

Zdravím, nějak od 14 - 15 let mě trápilo akné, bylo to nějaké horší akné po otci (tuším, že nějaké hnisavé akné to bylo či něco podobného) a bral jsem na to akné léky. Akné mi zcela vymizelo, pouze mi zůstaly na zádech po něm jizvy a celkem dost jizev.

Nevíte, jestli se s jizvami dá něco dělat, nějaká mastička nebo nějak laserem? Mám po tom akné na zádech prostě takové dolíčky. Mám je po celé vrchní části a celkem mě to trápí. Díky za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Ano, tušíte správně, dá se to odstranit laserem, někdy i IPL. Záleží, jak jsou jizvy hluboké.

Služba je placená, využijte slev.

Čím dříve přijdete k ošetření, tím lépe, protože starší jizvy se odstraňují hůře.

Počítejte s tím, že 100 procentně vše nezmizí, ale určitě bude posun k lepšímu a Vaše sebevědomí se narovná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]