Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nějak od 14 - 15 let mě trápilo akné, bylo to nějaké horší akné po otci (tuším, že nějaké hnisavé akné to bylo či něco podobného) a bral jsem na to akné léky. Akné mi zcela vymizelo, pouze mi zůstaly na zádech po něm jizvy a celkem dost jizev.
Nevíte, jestli se s jizvami dá něco dělat, nějaká mastička nebo nějak laserem? Mám po tom akné na zádech prostě takové dolíčky. Mám je po celé vrchní části a celkem mě to trápí. Díky za odpovědi.
Ano, tušíte správně, dá se to odstranit laserem, někdy i IPL. Záleží, jak jsou jizvy hluboké.
Služba je placená, využijte slev.
Čím dříve přijdete k ošetření, tím lépe, protože starší jizvy se odstraňují hůře.
Počítejte s tím, že 100 procentně vše nezmizí, ale určitě bude posun k lepšímu a Vaše sebevědomí se narovná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.