Nejste přihlášen/a.
No, právní stránku Vám neobjasním, nejsem prácvník. Ale opravdu mě zajímá, proč u takového zaměstnavatele pracujete? Ze zkušenosti jsem se nikdy s žádným zaměstnavatelem nedohadoval a prostě a jednoduše si vybral lepšího. Normálně jsem loajální zaměstnavateli, ale jestliže udělá podobnou levou, tak jdu jinam. Zrovna teď je ideální doba - firmy shání dobré zaměstnance a nabízí super benefity.
Okamžité zrušení pracovního poměru zákoník práce připouští, ovšem jen ve výjimečných případech. § 55 uvádí:
Okamžité zrušení pracovního poměru zaměstnavatelem
(1) Zaměstnavatel může výjimečně pracovní poměr okamžitě zrušit jen tehdy,
a) byl-li zaměstnanec pravomocně odsouzen pro úmyslný trestný čin k nepodmíněnému trestu odnětí svobody na dobu delší než 1 rok, nebo byl-li pravomocně odsouzen pro úmyslný trestný čin spáchaný při plnění pracovních úkolů nebo v přímé souvislosti s ním k nepodmíněnému trestu odnětí svobody na dobu nejméně 6 měsíců,
b) porušil-li zaměstnanec povinnost vyplývající z právních předpisů vztahujících se k jím vykonávané práci zvlášť hrubým způsobem.
Za tři drobná porušení povinností tedy nelze vůči pracovníkovi toto ustanovení uplatnit. Ještě bych chtěl dodat, že zákoník práce pojem vytýkací dopis nezná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.