Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jsem v poměrně krátkém a čerstvém vztahu, který se už dá v některých ohledech brát za plnohodnotný.
A teď k tomu problému, já jsem kluk, který dokáže respektovat holku, pochopit, dát ji volnost, ale na druhou stranu mám na vše svůj názor, stojím si za ním, a dokážu holce na něco říct ne,.. prostě se z ní nepodělám.
Dneska mi ale napsala, že se moc těší, až se uvidíme, a hned na to, napsala : "jsi na mě moc hodný" a srdíčka.
Zajímalo by mě, co tato věta od holky ve vztahu, podotýkám ve vztahu,.. směřovaná na kluka znamená. Znamená to snad, že mě má za toho hodného troubu, který je opakem toho, co jsem psal výše? Nebo za toho kluka, který je na ni jak psala moc hodný, považuje toho kluka s vlastnostmi, které mám já? Ano, jsem hodný, vím to o sobě, ale je to dobře, pokud znám hranice výše zmiňované a ty mám.
Popravdě mě od ní tahle věta vytočila, jestli to značí něco špatného pro mě,... Podle mě dnešní vztahy vydrží dlouho, pokud je kluk hodný, ALE umí říct ne a dost, nepodělá se z holky...
Co myslíte? Když mi ve vztahu holka napíše tuhle větu, je to dobře nebo špatně?
Předem díky
Z holky se, dle vlastních slov, nepoděláte, ale jednu její větu hrotíte až moc ale jestli to fakt potřebujete rozřešit, dejte si tuhle větu do souvislosti s tím, jak se jinak chová k Vám. To my nevidíme a soudit dle jedné věty nejde.
(Ale za sebe můžu říct, že když bych tohle někomu napsala, tak proto, že je na mě hodný a já to chci ocenit; chci mu říct, že mě jeho chování ke mně těší.)
Ano, hovadina to je, nicméně se někdy stává, že je to věc zásadní podle mě...
Nedá se říct, že by mě naštvala tahle věta, ale jen jsem nad tím popřemýšlel a říkal jsem si, jak to myslí, ale snad bych věřil tomu, že dobře, protože od okolí jsem nikdy neslyšel, že bych byl hodný, naopak, že to zdravé sebevědomí mám a holky mě vidí jako toho hodného, ale zároveň nehodného kluka.
To přece není žádný problém. Napsala Vám že se na Vás těší, tak co řešíte? Kdyby Vás považovala za hodného troubu, byl byste nejspíš jen kamarád. Ale máte spolu vztah, tak si ho nekažte tím, že budete rozebírat každé její slovo. To by Vám pak nemohla upřímně říci nic, jen abyste za tím nehledal něco jiného. Na to si dejte pozor, jinak jí spolehlivě odradíte a otrávíte!
Díky za odpověď.
Tady nejde o to, že bych neměl sebevědomí, mám to zdravé sebevědomí, že by mě to vyvedlo z míry to určitě ne, jen mi to vrtalo hlavou, a problém bude v něčem jiném, v tom, že dřív jsem slýchal od holek často, že jsem fajn kluk, ale do vztahu jsem moc hodný. od té doby jsem na sebevědomí zapracoval, už nejsem stydlivý, jsem daleko více komunikativní, nedělá mi problém navázat kontakt s dívkou. Zkrátka jsem si prošel takovým sociálním procesem, a když už začalo všechno vycházet, a našel jsem si moji současnou přítelkyni, tak jsem uslyšel tu stejnou větu znovu. Já si to neberu, ani to s přítelkyní neřeším, ale chvíli jsem nad tím přemýšlel, to ano,.. z toho důvodu, který jsem zmiňoval.
Asi měla napsat, je mi s Tebou fajn. Ale bohužel zvolila jiná slova a Ty to řešíš. Neřeš! Vypadá to, že se bojíš vztahu, aby s Tebou nikdo nemohl manipulovat. Máš obavy, že bys musel někdy ustoupit. Tak to cítím z tvého textu. Normálního chlapa by tahle SMSka potěšila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.