Nejste přihlášen/a.
No, my nevíme, jak to máte nastavené, osobních účtů mají několik.
Doporučím zavolat zadarmo na jejich klientskou linku 800 900 900 - 24 hodin denně zdarma a na vše se vyptejte.
Já jsem zadávala příkaz k uhrazení platby v pátek večer a a byla informace, že platba bude provedena až v pondělí. A byl to převod v rámci jedné banky. Natož když se jedná o platbu v obchodě. Takže člověk musí mít stále nějakou časovou rezervu, protože opravdu banky neodepisují platby promtně.
Děkuji za odpověď. Informoval jsem se u banky s tím, že se poplatek nehradí, dokud nepřidje upomínka, což je po 5 dnech. K situaci došlo včera během dne, kdy byl účet pár hodin v mínusu 9 tisíc, ale dle účetního zůstatku tam stále peníze byly, aktuální stav byl však mínus 9 tisíc. Hned po půlnoci, po pár hodinách dorazily peníze a vše je urovnáno. Jen nevím, kolik budu platit,moc se v úrocích nevyznám. Dle banky je úroková sazba u povoleného debetu 21,9,% p.a. a úrok se platí pouze z vyčerpané částky a je počítán na denní bázi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.