Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sbalit krásnou Slovenku?

Od: nexxi odpovědí: 5 změna:
Ahoj dokázal by mi nekdo poradit? Jsem pracovně na Slovensku v penzionu a je zde krásná Slovenka je to dcera od majitelky penzionu. Malinko sem se do ní zakoukal. Já ziju zatím sám a upovídaný také moc ne. Nikdy jsem nikoho takhle neoslovil nebo nebalil. Jak se sní mam začít bavit a o čem a jak jsi mam vytvořit situaci k barvení? Poradíte mi nekdo? :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

1x

Přeji ať ti to vyjde! Slovenky jsou úžasné stvoření *srdce*

Nečekej a pozvi ji na něco. Rozhodně nebudeš první.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, když je to dcera majitelky penzionu, tak by to chtělo radu některého z minulých hostů - ona už možná byla balena dříve a nebudete první. Zkuste to třeba přes básně. Zdravím!

hodnocení

0x

Pozvěte ji na skleničku a dejte jí tak svůj zájem najevo. Buď přijme, nebo odmítne - nic horšího se stát nemůže.

julca*
hodnocení

0x

Ahoj, především ti říkám, i když neznám, že musíš být šikovný kluk.. :))

Prostě za ní prijd, oslov ji, zatím jen přátelský, kafčo, večeře v pizzerii, povídej si s ní, potom dej téma na přítele, od její odpovědi usuď dále.. jestli to má cenu, budoucnu. Potom už na to nějak přijdeš, letmá pusa na čelíčko, na tvářičku.. určitě ji to potěší, růžička není k zahození. Přejí hodně štěstí.

liska*
hodnocení

0x

Nechte si od ní vysvětlit význam některých slovenských slov. Nemyslím zrovna čučoriedku. Tím se dáte do řeči. Zjistíte, co je její obor a bude téma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]