Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vám bylo po kolonoskopii

Od: babulka® odpovědí: 11 změna:

Prosím jak jste se cítili po koloskopii nemyslím přímo po ní ale ten den a co jste jedli děkuji,já už si na to nějak nevzpomínám a nevím jestli tu přípravu a vše zvládnu s malým dítkem:)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Asi to má každý jinak, ale mě bylo fajn. Po příjezdu domů jsem snědl 3 chlebíčky a vypil džus. Byl jsem na tom ve 12.30. Jedl jsem asi ve 14.30.

hodnocení

moc děkuji,tak to už se taky těším:)

Nechci být škarohlíd, ale nechval dne před večerem. Já jsem byl dvakrát v pohodě a potřetí jsem ještě druhý den nestál za nic. Přitom druhou a třetí dělal stejný lékař. A ani jednu jsem neabsolvoval v narkóze, maximálně s "oblbovačkou".

Je to vždy velmi individuální.

hodnocení

2x

Úplně v pohodě. Po probuzení jsem požádal sestru, že bych chtěl snídani a pusu po probuzení. Sdělila mi, že na mne čeká manželka, tak jsem se ustrojil a jel jsem domů na oběd.

doplněno 21.09.17 18:23:

Jsem zdráv, přiměřeně k věku a opotřebení těla.

hodnocení

jééé a my se vlastně známe z milheimovky,tak děkuju za odpověď a snad to zvládnu taky tak dobře a doufám,že jste zdráv:)

hodnocení

ano já vím tak uvidíme

hodnocení

hodnocení

2x

No, já to měl naposledy trochu komplikované tím, že to spojili s polypektomií a nařídili mi týden kašovité diety a vyhýbat se fyzické námaze. Takže žádné domů na oběd, domů ano, ale vývary, kašičky, postupně jogurty, pudinky a tak. A rady, co dělat, kdyby to začalo krvácet (hned do nemocnice do Motola).

hodnocení

ajaj tak doufám,že už jste v pořádku

jarda1982*
hodnocení

0x

Zdravím.

Cítil jsem se vždy dobře, trošku zavzdušněný. Jídlo jako každý jiný den. Na Kološce jsem byl už několikrát v FNHK.

Jarda

hodnocení

moc děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]