Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bonus.cz - chyba aukce

Od: horaja odpovědí: 8 změna:

Tak jsem se taky zaregistrovala a koupila za 200 Kč bony. Celý den pozoruji aukce a stejní lidé... Asi mají milión bonů... Jednou jsem přihodila a ani jsem se tam neobjevila... No a ve 23 hod. je na stránce chyba... Všude se dostanu, jen na bonus ne. Zajímavé? Taj jsem přišla o 200 Kč, to snad není tak hrozné! POZOR!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

*stop*Komu není radno,tomu není pomoci.Není to hrozné, ale nejste jediná.Pro někoho je to prima kšeft.

amantgris*
hodnocení

0x

Horaja , může se stát že servru Bonus spadnou stránky, nestává se to často, v takovém případě se aukce pozastaví a Bonus napíše do lišty v kolik budou pokračovat a o kolik se prodlouží čas. Chyba v tom, že ti nejde stránka je ale pravděpodobně ve tvém prohlížeči. Co se týče nás jako úspěšných hráčů, pokud nám to vynáší, věř, že budem hrát dál a bonů máme opravdu dost, v řádech stovek až tisíc...ů? :) s pozdravem Mrs_DRTIC

testik

Máš na sebe někde kontakt? :)

Nezdá se ti divné že nicku s názvem Drtič je tam nějak hodně? :)

vedma*

jj, drtič to tam drtí. Snad bude i skutečný. Věřím, že se dá vyhrát, co si ovšem myslet o takovém případě kdy si někdo vyhádá 50 bonů za 70 příhozů? A ještě za ně zaplatí přes 3 stovky. Bere to někomu hlava? Pokud to s prominutím není úplný blb tak mě snad napadá jenom chybně naprogramovaný robot co to tam drdí hlava-nehlava *smich*

bonus.cz/...

testik

No já už vyhrál 10 cen, většinou maličkosti kromě foťáku za 8000 kč, který mě stal jen 3000 kč. Ale nad některýma aukcema zůstava rozum stát

bonus.cz/...

vedma*

žeby si to rozdali roboti mezi sebou?

aaaaaasss

s robotam souhlasím...Snad si někdo nemyslí že vám to prodaj pod cenou za kterou to koupili:D je to normální lichva...všichni lidi se složej na několikanásobně větší částku než by se to dalo koupit v obchodě aby jeden štastlivec vydělal pár tisícovek:D debilovina největšího kalibru. ale každej ví kdo si nejvíc kapsu namastí:D

comina
hodnocení

0x

Zdravím všechny, já se také před nedávnem zaregistrovala na Bonus.cz, měla jsem si ovšem předtím přečíst tyto stránky. Sice nejsem žádný hlupák a naivka, ale přesto jsem začala přihazovat. Chtěla jsem "jen" kabelku za necelé 2tis. korun. Den předtím se vydražila za 33 Kč, přičemž přihazujícímu stačilo 11 příhozů! Já o ni bojovala odpoledne více jak 40 min., přihodila jsem 64x a přihazovala bych dále, kdyby mě to ovšem nechalo v posledních 3 vteřinách, když už se zřejmě systém rozhodl, že toho bylo dost, jsem prostě nepřihodila ani za nic. Kabelu získal soupeř, který o ni se mnou prakticky jediný bojoval. Je pravda,že párkrát se do toho zapojili další lidé, ovšem nikdo z nich nepřihodil více jak 3x. Už si ani já nemyslím, že na tomto serveru se jedná férově a alespoň mám varování před tím pouštět se do jakýchkoliv podobných věcí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]