Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sexy oblecek

Od: podvazek odpovědí: 32 změna:
Ahoj všem. Otázka pro muže i ženy. Chystám pro přítele překvapení-koupila sem si sexy oblečení a chci tím prekvapit přítele. Otázka pro ženy -jak byste to zrealizovaly?me napadlo ze mu řeknu ať počká ze mám pro něj překvapení a zavazu mu oči a spoutam ruce,pak přijdu,a záleží na fantazii,možná nějaký striptýz, a tak...
Muzi-jak byste reagovali? Chci převzít roli chci být ja ta domina,chci aby si to užil. Myslíte ze bych ho měla spíše déle dráždit nebo se na něj hned vrhnout? A Co byste říkali na ten striptýz? Prosím o pomoc,jakékoli rady,názory,zkušenosti? Díky moc
doplněno 21.09.17 14:24: A co by ste rikali na podpatky? Ano nebo Je to už moc?Chci být být vážně za devku *smich* ale zase aby to nebylo přehnané..co myslíte?
doplněno 24.09.17 17:44: Tak noc máme za sebou a dopadla úžasně. Vše proběhlo jak sem plánovala a přítel byl z toho úplně mimo...pořádně sem ho rozdrazdila a...užili sme si to:) díky všem za rady a názory

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Chvíli bychom popíjeli víno a pak bych řekla, že přinesu kávičku a mela to pod normálním oblečením a tu kávu bych přinesla současně s tímto překvapením. :-D Ale jsem žena, muži at vysloví svůj názor, jak by jim to vyhovovalo a pak si z toho neco vyberete. *tanec*

podvazek
hodnocení

Bohužel přítel nepije ani víno ani kávu takze tohle mi nevyjde...*smich*
tondac*

Tak mu přineste podmáslí! ;)

liska*
hodnocení

0x

Znáte ho sama nejvíc, jestli je to ten typ na nějaké vyvazování nebo předlouhé dráždění. Hned se vrhat, to taky asi ne, to by obleček neměl čas účinkovat. Ale elegantně se producírovat a striptýzově ubírat na kouscích, to jo. Když nepije víno, ani kafe, tak chlazenou dvanáctku v pěkném skle, nebo kakao? *smich*

podvazek
hodnocení

Děkuji za názor. Je hodně akční a vášnivý a tak nevím jestli spíše dráždit nebo se na něho hned vrhnout-budu to muset promyslet :)

Jen ho pěkně drážděte a provokujte... udělá mu to dobře a bude po Vás šílet.

podvazek
hodnocení

A myslíte ze mu mám nechat svázané ruce aby na me nemohl sahat? Pěkně ho tímto tyrat? ;)) a co nějaký tanec na klíně?
liska*

Ať to rozváže a sundavá pusou:-D Ale ne od kakaa či podmáslí *smich*

podvazek
hodnocení

Jen to ne,s těma jeho tlapama by mi to ještě roztrhal:D a to by me sakra mrzelo *smoch*
krtek66

úplně jsem si teď představil tu scénu z Policejní akademie jak ten Proctor tam žere na tom policejním bále a má tu hubu špinavou od těch krevet a ta Mahonyho kámoška ho tam svádí ..."miluju muže co takhle jí krevety"*haha*

podvazek
hodnocení

:D to ja si predsavuji scénu z Kamenaku jak Vilma přijde za Pepou v černém svudnem korzetu a Pepa na to ,,co Ty,batmane" (nebo něco v tom smyslu). Bojím se abych nedopadla jako Vilma...*smich*

figurek*
hodnocení

0x

jj, překvápko striptýzem. Jen abyste nedopadla jak ta dáma, co chtěla překvapit manžela. Objevila se před ním v průhledné košilce a v průhledných kalhotkách, on se po ní podíval a řekl : Schovej si tu prdél nebo se ještě nachladíš. Vytáhl jakési tepláky, které si ona hned a před ním musela obléct.

podvazek
hodnocení

Haha :D No,tak budu doufat ze příteli vyrazím dech a nebude mít odvahu nic takového vyplodit. Možné ten striptýz vynecham

hodnocení

0x

Nejdříve mu nalejte sklenici mléka a po nějaké dobe navrhněte, že mu donesete ještě mlého a už bych přiša při druhé dávce mléka v tom oblečku.

doplněno 21.09.17 13:31:

A jestli nepije ani mléko, tak zkuste pivo nebo čistou vodu, nebo možná čaj.

podvazek
hodnocení

Přítel bohužel nepije ani mléko...mám to s ním holt těžké *smich*

Ale nejvíce nemocí vzniká z nedostatku tekutin v těle, vidím to na "klizma" nebo "infuzi do žíly" a pak bych se přihnala v tom oblečkul.:-D

krtek66

tak jestli ten obleček má na motiv zdravotní sestry s veeeeelkou injekcí...tak to může takhle prezentovat..*frajer*

podvazek
hodnocení

Na roli zdravotní sestry nemám..koule...zatím..*smich*
podvazek
hodnocení

Myslím ze infuzi mu dám hned po akci:D aby mi to chudák vůbec přežil. ...

still10k*
hodnocení

0x

*smich* Univerzální postup "napovel" neexistuje. V sexu platí víc než kdekoliv jinde -> improvizace. Nejedna přítelkyně už mi nejednou přichystala podobné překvapení, s úspěchem různým, někdy to sedne, jindy ne. Záleží jak toho svého znáte a jestli se od vás nechá nalákat a vést. Chce to důvěru a atmosféru. Zkuste vycítit vhodnou chvíli.

A když se to nepovede, tak z toho hlavně nedělejte tragédii, aspon se budete mít čemu zasmát později až budete spolu vzpomínat. Nejedna sexuální akce přinese ovoce až později ;)

podvazek
hodnocení

Tak teď ste me ,,zaskočil".myslela sem ze toto zabere vždy *smich* budu muset doufat ze sem se trefila do správné chvíle. Sem typ který to v tomto směru vzdá po prvním neúspěchu...trapasy v posteli jsou pro me horší než cokoli jiného
still10k*

Netřeba se ničeho bát, vždyť je to o zábavě a příjemných věcech *pusa* *mnam*

podvazek
hodnocení

Ano,ja vím,udělám vše aby se to podařilo ;)
liska*

To byl takovej vtip od Vyčítala. Dva leží v posteli vedle sebe naznak. Čučí těma vysazenýma očima do stropu. On zvadlej, jak lilium. Ona tím hrubým pyskem praví: " Však už jsme se dlouho tak nenasmáli...!" :-D

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Já si myslím, že málokdo zde na poradně může odhadnout, jak se zachová objekt vaší sexuální touhy, až před ním nacupitáte v sexy oblečku. Takže to asi bude chtít vyzkoušet přímo na něm, jestli podpadky ano, či nikoliv. Třeba se mu jako "děvka" vůbec nebudete líbit.

podvazek
hodnocení

Děkuju Vám,přítel má právě rád když sem taková řekněme drsnější a taková promiňte mi výraz,kurvicka:)

lxl
hodnocení

0x

A já si myslím,že si tady zase někdo hraje a baví se nad vašimi odpověďmi.

nikdo*
hodnocení

0x

Snažil jsem si představit sebe v té situaci, a nejsem si jistý. To s tím svázáním rukou, by asi chtělo dohodnout dopředu. No a ten svůdný obleček, příp. striptýz až potom. Aby litoval, že se vás nemůže dotknout. No a pak už to chce asi improvizaci, podle toho, jak si to bude užívat. Aby to bylo ONO, musí se to líbit vám i partnerovi. Sledujte jak reaguje, a nebuďte zklamaná, když s tím budete muset přestat dřív. Uvidíte. Za pokus to stojí. Třeba na to čeká. Kdo ví?

podvazek
hodnocení

Určitě mám v plánu ze ho svazu a pak přijde,,scéna" striptýz, svadeni a tak :)
děkuji Vám za názor
still10k*

Nechtel bych byt za mrzouta, ale s tim svazovanim pozor, nekteri chlapi to nesnesou. Jsem bohuzel jeden z nich *hi* Spousti se mi pri tom pud sebezachovy a to spolehlive zabije jakoukoliv romatiku *smich*

Kdyz uz, tak opatrne. Dat chlapovi moznost volby to odmitnout a mit radsi pripravene scenare pro obe varianty ;)

Spis svázat jen tak lehce na oko s moznosti uvolnění svázanou osobou. Taky to nemam rad kdyz jsem nejak omezen v pohybu natvrdo. to jsem pak silne agresivní z bezmoci :D

hodnocení

0x

Že to máte v plánu neznamená, že to musíte uskutečnit zítra. Vyzkoušejte svoji intuici, ta by vám mela napovědět vhodnou dobu, kdy svůj plán zrealizujete. Tak at vám to vyjde. *tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]