Nejste přihlášen/a.
Chvíli bychom popíjeli víno a pak bych řekla, že přinesu kávičku a mela to pod normálním oblečením a tu kávu bych přinesla současně s tímto překvapením. Ale jsem žena, muži at vysloví svůj názor, jak by jim to vyhovovalo a pak si z toho neco vyberete.
Znáte ho sama nejvíc, jestli je to ten typ na nějaké vyvazování nebo předlouhé dráždění. Hned se vrhat, to taky asi ne, to by obleček neměl čas účinkovat. Ale elegantně se producírovat a striptýzově ubírat na kouscích, to jo. Když nepije víno, ani kafe, tak chlazenou dvanáctku v pěkném skle, nebo kakao?
úplně jsem si teď představil tu scénu z Policejní akademie jak ten Proctor tam žere na tom policejním bále a má tu hubu špinavou od těch krevet a ta Mahonyho kámoška ho tam svádí ..."miluju muže co takhle jí krevety"
jj, překvápko striptýzem. Jen abyste nedopadla jak ta dáma, co chtěla překvapit manžela. Objevila se před ním v průhledné košilce a v průhledných kalhotkách, on se po ní podíval a řekl : Schovej si tu prdél nebo se ještě nachladíš. Vytáhl jakési tepláky, které si ona hned a před ním musela obléct.
Nejdříve mu nalejte sklenici mléka a po nějaké dobe navrhněte, že mu donesete ještě mlého a už bych přiša při druhé dávce mléka v tom oblečku.
A jestli nepije ani mléko, tak zkuste pivo nebo čistou vodu, nebo možná čaj.
Ale nejvíce nemocí vzniká z nedostatku tekutin v těle, vidím to na "klizma" nebo "infuzi do žíly" a pak bych se přihnala v tom oblečkul.
Univerzální postup "napovel" neexistuje. V sexu platí víc než kdekoliv jinde -> improvizace. Nejedna přítelkyně už mi nejednou přichystala podobné překvapení, s úspěchem různým, někdy to sedne, jindy ne. Záleží jak toho svého znáte a jestli se od vás nechá nalákat a vést. Chce to důvěru a atmosféru. Zkuste vycítit vhodnou chvíli.
A když se to nepovede, tak z toho hlavně nedělejte tragédii, aspon se budete mít čemu zasmát později až budete spolu vzpomínat. Nejedna sexuální akce přinese ovoce až později
Dobrý den. Já si myslím, že málokdo zde na poradně může odhadnout, jak se zachová objekt vaší sexuální touhy, až před ním nacupitáte v sexy oblečku. Takže to asi bude chtít vyzkoušet přímo na něm, jestli podpadky ano, či nikoliv. Třeba se mu jako "děvka" vůbec nebudete líbit.
Snažil jsem si představit sebe v té situaci, a nejsem si jistý. To s tím svázáním rukou, by asi chtělo dohodnout dopředu. No a ten svůdný obleček, příp. striptýz až potom. Aby litoval, že se vás nemůže dotknout. No a pak už to chce asi improvizaci, podle toho, jak si to bude užívat. Aby to bylo ONO, musí se to líbit vám i partnerovi. Sledujte jak reaguje, a nebuďte zklamaná, když s tím budete muset přestat dřív. Uvidíte. Za pokus to stojí. Třeba na to čeká. Kdo ví?
Nechtel bych byt za mrzouta, ale s tim svazovanim pozor, nekteri chlapi to nesnesou. Jsem bohuzel jeden z nich Spousti se mi pri tom pud sebezachovy a to spolehlive zabije jakoukoliv romatiku
Kdyz uz, tak opatrne. Dat chlapovi moznost volby to odmitnout a mit radsi pripravene scenare pro obe varianty
Že to máte v plánu neznamená, že to musíte uskutečnit zítra. Vyzkoušejte svoji intuici, ta by vám mela napovědět vhodnou dobu, kdy svůj plán zrealizujete. Tak at vám to vyjde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.