Nejste přihlášen/a.
Už třetí den, mám takový divný pocit v podbříšku, musím pořád na záchod. Je to strašně nepříjemné, stává se mi, že musím hrozně na záchod, ale nakonec ze mě výjde jen pár kapek a při tom ta moč "pálí" více, než obvykle.
Co jsem si na internetu četl, tak to podle příčin to vypadá na infekci močových cest Ovlivňuje mě to i při masturbaci, kdy požitek je poloviční a vyvrcholení je téměř nulové, protože se soustředím na tu jakoby "bolest", kterou cítím a už nevím, co s tím. Ještě podotknu, že jsem panic, takže není možné, že bych se někým nakazil. Měli jste někdo tuto infekci? a dá se to vyléčit i bez antibiotik?
omylem jsem zaměnil kategorii mělo to být společnost zdraví, tak jestli by to mohl někdo prosím přehodit?
nevidím nikde tuto možnost
Dobrý den. Určitě co nejdříve navštivte lékaře, bude to chtít odbornější léčbu. Ale než tam k němu půjdete, tak hodně ledviny proplachujte. Jak? Tekutinou - voda, slabý čaj - nejlépe asi urologický. Prostě hodně pijte, abyste ty bacily z močových cest co nejdříve vyplavil. A šup šup k lékaři.
Teď je období zánětů močáku. Nemusíte se od nikoho nakazit. Máme v sobě miliardy různých bakterií. Pokud nastanou pro ně příznivé podmínky, tak se prosadí. Mám na mysli prochlazení, stres, fyzic.výkon, nevhodné stravování, alkohol, atd... Tyto faktory nám uberou na imunitě. Pokud je to takhle daleko, tak k lékaři. Antibiotika sice zaberou, ale zároveň se snažte neprochladnout, hodně pít, kupte si v lékárně nějaký bifidus, aby se rychle obnovila užitečná střevní mikroflora, kterou ATB zároveń s bacilem vybijí. Omezte sladkosti, colu, alkohol, kávu, ostrá jídla. Dejte se na zdravou stravu s převahou zeleniny, dobrý je B- komplex. Pro jistotu mějte doma vždy po ruce urologický čaj. Ideální je ještě Rowatinex-kapky nebo kapsle. Kdyby se močové cesty opět ozvaly, tak rychle začněte obojí užívat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.