Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti Slevomat

Od: katka23 odpovědí: 5 změna:
Má někdo zkušenosti se slevomat.cz. Chci přítelovi koupit peněženku ale chtějí peníze předem na účet.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

meandra*
hodnocení

1x

Se Slevomatem mám jen ty nejlepší zkušenosti. Nakupuji tam již několik let a nikdy nebyl problém.

hodnocení

0x

Bez problému, bát se nemusíte. Ovšem nejprve se koukněte na recenze prodejce... Slevomat dřív nabízel dobré zboží a služby, ale poslední dobou jde kvalita značně dolů. Zajímejte se především o negativní hodnocení, i když jich je třeba jen 1% tak si je přečtěte. Právě tyto poznatky jsou nejdůležitejší... :(

hodnocení

0x

Slevomat je velice seriozní. Platby předem jsou obvyklé i u ostatních slevomatů. Kupuji přes něj a doporučuji. Pokud by vám přece jen něco událo, reklamace vyřizuje. Já kdysi koupila pobyt na jedné chatě. Voucher trval 2 roky a já si na vzpomněla za 1,5 roku a chtěla objednat pobyt a objekt koupil jiný majitel, který neakceptoval tuto slevu. Obrátila jsem se na slevomat a vrátili mi peníze.

hodnocení

0x

Prakticky ve všech e-shopech platím předem na účet nebo kartou, nikdy ne na dobírku. V čem je problém?

hodnocení

0x

Nebojte se, se Slevomatem jsem nikdy neměla problém, platíme takto i dovolené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]