Nejste přihlášen/a.
Bez problému, bát se nemusíte. Ovšem nejprve se koukněte na recenze prodejce... Slevomat dřív nabízel dobré zboží a služby, ale poslední dobou jde kvalita značně dolů. Zajímejte se především o negativní hodnocení, i když jich je třeba jen 1% tak si je přečtěte. Právě tyto poznatky jsou nejdůležitejší...
Slevomat je velice seriozní. Platby předem jsou obvyklé i u ostatních slevomatů. Kupuji přes něj a doporučuji. Pokud by vám přece jen něco událo, reklamace vyřizuje. Já kdysi koupila pobyt na jedné chatě. Voucher trval 2 roky a já si na vzpomněla za 1,5 roku a chtěla objednat pobyt a objekt koupil jiný majitel, který neakceptoval tuto slevu. Obrátila jsem se na slevomat a vrátili mi peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.