Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamiloval jsem se do kolegy z práce

Od: tomassimcik odpovědí: 31 změna:

Dobrý den, je mi 39 let, jsem 16 let ženatý, máme s manželkou 14 letého syna. Nevím jak mám začít, prostě asi posledním rokem, se mně začínají líbit muži, už asi v pubertě jsem na sobě pozoroval tu bi orientaci. Na vojně bylo vše ok, tak mě žádný voják nepřitahoval, nebo vůbec jsem nemyslel na to užít si něco s chlapem. Problém nastal až poslední rok, dost mě bere, když vidím krásného chlapa, vzruším se , myslím na to jaké by to bylo krásné se sním setkat a pomilovat se s ním. Manželka o ničem neví, tajím to. Dost by jí to ranilo kdyby to zjistila. Asi před týdnes jsem se zaregistroval na internetu do gay seznamky a co se nestalo... Oslovil mě tak jeden kluk, chtěl ať mu pošlu fotku, já mu napsal, že to nedělám , že jsem ženatý a on ok, tak že mně pošle svou fotku, že mu to nevadí.. A pak přišel šok, když jsem se podíval na jeho fotku, zjistil , že je to můj kolega z práce, tedy on dělá ve výrobě a já na jeho hale v kanceláři. Poté jsem mu tedy poslal i já svou fotku, byl to pro nás oba velký šok, on tak nádherný chlap, který vypadá 100% heterák, je na kluky. Druhý dne jsme za ním přišel do práce do svačínarky, byl dost rozrušený a já taky.Šli jsem na pár minut ven pokecat, řekl mně že je rozvedný, manželka mu přišla na to , že je gay. A ZA PAR DNU SE STALO TO, ŽE jse se do sebe zamilovali, píšeme si přes seznamku, vše tajíme. A ted to důležité co je ještě stalo, v pátek jsem si vzal v práci volno, šel jsem k zubaři a vyřizoval jsme něco na úřadě.Když jsem se kolem 11:00 vracel domů, napsal jsem kamarádovi, že už jsme doma, že se nudím, že mu přeji ať mu to v práci uteče, a on mně napsal, že už je doma, že přijel dřív domů. Nato jsem mu naspal, že bych byl rád bdyby za mnou přijel domů, že jsem sám doma, že pokecáme. On totiž bydlí ve vedlejší obci, a má to ke mně jen 5 minut autem.Když přijel ke mně celý jsem se rozechvěl štestí,začal mně už v zádveří v domě vášnivě líbat, prožil jsme s ním nádherný sex. Mám ted velkou depku, púodvedl jsme manželku, celou mojí rodinu. Kamarád se do mě a já do něho zamiloval, nemůžeme bez sebe být, jsme z něho totálně rozhozený, co mám dělat? Mám vše ukončit? Miluji mou mnaželku a syna, nedokážu je opustit, ale zároveň celým srdcem miluji Martina...

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

6x

Já jsem zastánce toho, aby šel člověk za svým štěstím. S jedinou vyjímkou: a tou jsou děti. Uvědomte si prosím, že teď rozhodujete nejenom o štěstí svém, ale i svého syna. Ve 14ti a následujících letech potřebuje hlavně tátu, aby ho vyvedl z hnízda a ukázal mu život a ochránil ho před chybami i po nich. Teď se rozhoduje o jeho charakteru. A do toho vstoupíte vy se svojí milostnou avantýrou, která má potenciál rozbít celou rodinu a změnit život synovi.

Prostě musí vyhrát rozum!

hodnocení

4x

no pokud to s přítelem neukončíš asi se ti převrátí život totálně vzhůru nohama -přijdeš o rodinu spousta lidí se na tebe začne dívat jinak a zažiješ řádnou psychyckou zátěž

nebo to s přítelem ukončíš celou tu věc vemeš jako ůlet a život de dál

tady se moc radit nedá je to jen na tobě jak se rozhodneš já bych mosty nepálil

pohanka*
hodnocení

3x

Pokud to je pravda /moc náhod najednou/, tak se s milencem nedokážete rozejít. Pokud by byla manželka tolerantní, tak je světice.

Spíš to bude válka a rozvod.

Vynesla bych Vás v zubech.

Vaše 1. chyba byla registrace na seznamce. Udělal jste první krok a vše ostatní byl již jen následek. Roztočil jste kolotoč.

Žádné sliby, že manželku a dítě milujete Vás asi neomluví.

Pokud odejdete za svým milencem, možná vše spraví až čas. Doba je taková, že takovým, jako jste Vy fandí. Pokud tedy nejste provokatér a netestujete reakce.

tomassimcik
hodnocení

Děkuji.Netestuji reakce.Manzelka uz spi a ja pisi z koupelny pres mobil.Mam slzy v ocich.Nedam to.

Dobrý den. Měl byste si o tomto otevřeně a upřímně promluvit s manželkou. Citům se nedá poručit a vy dva se musíte domluvit co s tím uděláte. Ono se to nedá tajit celý život před manželkou a jedině ona Vám může pomoci tuto věc vyřešit, abyste si v životě udělal jasno a pořádek.

svatoslav

Co radit? Asi čekáte toto:

přátelsky se s manželkou rozejděte a běžte za mužem, pokud jste gay či bi orientace...ale co až vás tento opustí? Jistě zamilujete se do dalšího muže... atd. atd. Chápu, některým "věcem" se nedá moc poručit... A pokud jste viděl film "Zkrocená hora", je vám jistě vše jasné... utajit se to určitě NEDÁ

Přemýšlet můžete i jinak:

rodina je jistota...Ale nejsem-li si jist svou orientací, nemám se ženit. Nebo je to jen jako že vás omrzely manželské povinnosti? Ženatých gay mužů je určitě mnoho, třeba vám tady nějaký napíše, jak to řešil on... podle mého to ale žádná žena nebude tolerovat a vy kvůli přechodné zamilovanosti můžete přijít o ženu, rodinu, peníze, ideály, nervy atd. atd.

hodnocení

3x

Na mne to působí dojmem o pokus psaní "červené knihovny". Zejména ten text ve fialovém zabarvení. Tohle přece nemůže napsat dospělý chlap, který má děti...

hodnocení

2x

Tenhle úproblém je častější, než se zdá. Je to nevěra a navíc, nevěra se stejným pohlavím a to hodně lidí není schopno vůbec pochopit.*zmateny* Kapku mi ta vaše situace připomíná rčení "Ten, kdo jede na tygru". Je to nebezpečné na hřbetě a je to nebezpečné sestoupit. Průšvih jako brno, když to praskne, průšvih, v duši se strachem. *alene*Já si myslím, že až to praskne, budete muset zvolit odchod z fungující rodiny. Ani žena, ani děti to neunesou, okolí jim nedá zapmenout, odpustit. Pokud na odchod nejste připraven, raději to skrývejte o to usilovněji. Zbytečně neubližujte. Nepochopí to, nebudou schopni akceptovat. .

duha*
hodnocení

1x

jsou jen dvě možnosti

ukončit manželství a jít k příteli

ukončit přítele a jít k rodině

z mého pohledu to berte jako úlet o kterým víte jen vy dva , rodina by byla pro mne samozřejmostí i když máte rád přítele popřemýšlejte zda by s váma byl do konce života ,rodina by byla jestli chcete se vídat můžete ale nechte si to pro sebe a vydržte než bude syn plnoletý a pak se uvidí jak se věc vyvine,držím vám palce at vám to dobře dopadne a netrapte se tím každý v životě uděláme botu

pb®
hodnocení

1x
Jako největší chybu vidím, že jste ho vzal domů. To nevíte, že milenky ani milenci se domů nevodí? Že mi manžel šuká s chlapem, to bych ještě zvládla. Ale ne že mi šukají v mojí! posteli a že je u toho může načapat dítě! Pro děti je obvykle šok nebo přinejmenším dost nepříjemné, když vyruší vlastní rodiče. Ale tátu s cizím chlapem, to bych fakt měla doživotní trauma. Tak na to příště myslete dřív, než vás ovládnou nízké pudy.
duha*

proč píšete že přítel bydlí s ním doma , než budete odpovídat na toto téma přečtěte si řádně celý článek a neurážejte dotyčného že neumí ovládat nízké pudy

Mezi "vzal domů" a "bydlí s ním doma" je dost rozdíl, nemyslíte?

duha*

ano máte pravdu

ale jestli umíte číst tak bylo napsáno že za přítelem jel cca 5min takže určitě ne k sobě domů ale k němu domů v tom je rozdíl nemyslíte

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 18. 09. 2017 13:50:02
Ten kdo špatně čte jste Vy!
"Nato jsem mu naspal, že bych byl rád bdyby za mnou přijel domů, že jsem sám doma, že pokecáme. On totiž bydlí ve vedlejší obci, a má to ke mně jen 5 minut autem.Když přijel ke mně... "
Čemu pořád nerozumíte?

Když někdo k někomu přijede, říkejme tomu "na návštěvu", pak to přece neznamená, že tam hned bude bydlet. S výjimkou strýce Balouna tedy.

duha*
hodnocení

1x

čím víc čtu příspěvky tím víc mě zajímá váš článek

lidé sice mají pravdu že to nejvíce odnese váš syn hlavně tím nejhorším způsobem od kamarádů atd že má tátu...

manželka věřím že se stím popere a jestli vás má ráda neopustí vás ,akorát budete mít možná utrum s sexem ale ten pro vás stejně není už záživným když máte náhradu to ovšem neyslím nikterak špatně

ted si představte jak dlouho jste tento váš problém tajil a co když se dozvíte že váš syn je gay co uděláte?

odpovím si sám neuděláte nic je to vaše dítě a budete ho mít rád at je jakýkoli o to víc že vy ho pochopíte na víc jak sto procent a vaše manželka a matka dítete ho bude mít stále ráda i když to v sobě bude dusit ale věřte to bude jen na chvilku

proto vás čekají dvě možnosti zatloukat , nebo si sedněte s manželkou sami třeba k večeři otevřete si lahev a vše jí řekněte a uvidíte jestli vás pochopí jestli ne tak k tomu stejně dojde a hlavně jí dejte čas se s tím srovnat

začněte třeba s tím že jste zjistil že máte bi orientaci protože se do vás zamiloval jeden z práce a vy stím nemáte žádný problém a uvidíte kam až se dostanete a pak už je jen krůček k tomu říci že jste sním měl poměr se vším všudy.

postavte se k problému jako chlap a čím dříve si to vyřešíte tím lépe držím vám palce a fandím vám držte se

pohanka*

Šmankote,, duha,,, nerozvíjejte tragédie. Nakonec se tu člověk dozví, že to je dědičná záležitost .

A co dědeček, stále normální?

doplněno 18.09.17 19:09:

Nemůže říkat manželce večer při vínku, že se do něj zamiloval kolega a tazatel s tím nemá problémy. Není to pravda i podle toho, co tazatel napsal v úvodu.

Tazatel má problém a velký. Nezvládl to ukočírovat před a nezvládne to ani potom.

Tenhle případ je pro jinou instituci, pomáhající lidem v krizi /životní/. Psycholog, poradna pro homosexuály, bi a podobné sexuální orientace.

Naše poradna pomůže jak? Copak máme zkušenosti s touto problematikou?

Ono, jestli je syn v tomto věku nějak citlivý a vše se dozví nevhodnou formou, následku mohou být nedozírné a fakt tragické.

Máte internet, najděte si odbornou pomoc a náhled ve svém okolí, jak řešit tuto situaci opravdu pod dohledem kompetentního člověka. Nehledejte pomoc u laiků.

man*

Zajimave "inkognito", zverejnená osobni jmena jsou originalni jako celá story, nebo je to vsechno fikce? Manzelka poradnu necte? :)

albatros498022*
hodnocení

0x

Proč se tomu bránit.

culdabulda1*
hodnocení

0x

podle mého názoru se s tím nedá nic dělat . Ale pro rodinu to bude tragedie...

hodnocení

0x

Docela Vám závidím. Takové šťastné náhody, že Vás potkaly najednou. Ale na druhou stranu, chudák manželka a děti. Možná to bude jen na chvíli rozptýlení. Uvidíte. Asi se taky přeorientuju po utrpení s chlapy.

doplněno 18.09.17 07:35:

Připomíná mi to film Zkrocená hora.

hodnocení

0x

Miluji mou mnaželku a syna, nedokážu je opustit, ale zároveň celým srdcem miluji Martina...
V klidu si sedněte a detailně si představte, co by následovalo, až by za vámi přišla manželka a řekla "Miluji tě, miluji našeho syna, nechci vás opustit, ale současně šíleně miluji Martinu."

trojkujo

no asi většině chlapů by jen zablýsklo v očích a už by jim v hlavě začaly šrotovat nejrůznější představy *cert*

liska*
hodnocení

0x

To je zamilování, to mnohé postihne občas, že se načisto poblázní. Realita pak bývá jiná, každodenní. Najednou vyvstanou povahové vlastnosti, o kterých jste ani netušil. Kdybyste žili trvale spolu v jedné domácnosti, tak to žhavé časem vyprchá. Jen tu bude navíc jedna nešťastná maminka se zlomeným klukem, který se s tím asi nikdy nesrovná. Zatím udržte v tajnosti, dokud nebudete mít jasno! Třetí možnost neexistuje.

eulalie*
hodnocení

0x

Za mě - co je v domě, není pro mě. Vztah s kolegou z práce se obrátí proti vám. Až se to na vás provalí, manželka vám to asi neodpustí. Chudák váš syn, toho lituju, spolužáci mu dají vyžrat, že má otce gaye...anebo, kdoví, dnes je to hodně in, tak možná naopak stoupne v ceně. Jen nechápu, že jste dokázal celé manželství mužským odolávat. To se vám ten vás kolega z práce zalíbil až na seznamce, dříve ne? Však jste se museli od vidění znát. No nic, budu si i nadále myslet, že je to všechno pravda.

tomassimck
hodnocení

0x

Všechny vás moc zdravím, nečekal jsem tolik komentářů. Všechny jsem si několikrát přečetl, jak již dnes v práci přes mobil tak odpoledne doma přes PC .

V práci jsem nadělal hodně kopanců, špatně jsem naplánoval výrobu a zadal objednávku na materiál, byl to můj nejhorší den v práci za 15 let., pořád mně šrotovalo v hlavě jak mám vyřešit můj velký problém. V 15:00 hodin jsme přijel domů z práce, lehnul si na sedačku v obýváku zavřel oči a plakal jsem, najednou se nečekaně z koupelny vyřítil syn Kuba, celý zděšený co se děje, když viděl mé slzy, ptal se mě co se stalo? Byl jsem potichy, nepromluvil jsem, zakryl jsem si oči rukou. Kuba odešel do pokoje, po 15 minutách jsem odešel za ním a řekl jsem mu že se nic moc neděje, že jsem v práci udělal velkou botu v plánování. Kuba se pousmál a řekl, TATI, nic neděje takových chyb ještě uděláš, každý je občas může udělat...A měl pravdu, v 17:00 hod jsem Martínkovi napsal, že s ním potřebuji nutně mluvit, jesli by mohl přijet na parkoviště ke hřišti. Sednul jsme do auta a odjel na smluvené místo. Srdce mně bušilo tak rychle, že jsem myslel že dostanu infarkt. Marta přijel docela rychle, když jsem ho zahlédl jak vystupuje z auta a jde pomalu k mému autu sklopil jsme hlavu a začal zase brečet. Martin si sedl vedle mě a řekl, to je konec , že? Zvednul jsem hlavu otočil jsme se na něho otevřel oči a podíval se mu do očí, zahlédl jsem jeho slzy, obejmul mně, stiskl mně tak silně a řekl , že mně ale miluje, že nedokáže beze mě žít ! Vysvětlil jsme mu, že musí pochopit , že jsem ženatý mám rodinu kterou moc miluji a nemůžu ji ted opustit. Čas ukáže co bude třeba za pár let, stejně se pořád budeme vídat, pochopil to. Budeme se i tak potajnu scházet a milovat se. Na jednu stranu jsem moc rád , že jsem to takhle vyřešil ale na tu druhoou se ted cítím , že to asi nezvládnu. Děkuji vám všem za podporu, moc mně vaše slova pomohla. Omlouvám se všem za pravopisné chyby , píši dost rychle a brečím u toho ...

Já osobně si myslím, že jste nevyřešil vůbec nic. A víte co mne ještě zarazilo na tom Vašem povídání? Že to byl on, kdo Vás začal vášnivě líbat, on Vás obejmul..tiskl silně k sobě..Připadáte mi podle svého vyprávění hodně pasivní v této věci..Pláčete spolu, nemůžete bez sebe žít, máte jasno v tom, že se budete tajně scházet a milovat se..No, hlavně, že jste mu vysvětlil, že máte rodinu...Nezlobte se, ale to je jako námět na román, zvlášť, když se zaobíráte detaiy, jak jste plakal doma, jak jste potom plakali společně s přítelem...Hmm..Jak se asi napláče Vaše manželka a děcka, až se dozví to, co byste jim měl říci hned..Nesoudím Vás, ale já osobně Vám tento příběh nevěřím..

liska*

Nejeden z nás se během manželství zamiloval, a někdo hodně šíleně. A taky musel řešit podobné dilema, zatloukat, trápit se a něčeho se vzdát. Ale ten způsob, jak to prožíváte a tady sdělujete, to zavání hysterií. To jste byl vždycky tak přecitlvělý?

Někdo s tím líbáním musel začít. Je možný, že nechce nést zodpovědnost za to, co se stalo. Proto jí přenáší na toho kolegu a píše, "on začal", já ne. Chce to na něj "hodit". Přece jen je ženatý a ví, že to nemá dělat.

doplněno 20.09.17 08:52:

Jak to bylo fialový, tak jsem to nečetla. Souhlasím s Vámi. Taky tomu moc nevěřím. Chlap a tolik pláče... A brát to tak vážně, když to teprve začalo...

svatoslav

vypadá to celé jako vymyšlená story...

bublanina*
hodnocení

0x

I mně to připomíná sladkobolný příběh z nějakého časopisu, které začaly vycházet po revoluci a které četla moje babička a půjčovala si navzájem se sousedkami. Jmenovalo se to nějak Psáno životem nebo Řádky důvěry nebo jak. Nevěřím tomu. Rada? Nebrousit si literární "talent" na Poradně, ale stránkách k tomu určených. A je jich dost. Pokud by to přece jen byla pravda, čemuž ani trochu nevěřím, pak je nutné obrátit se na odborníky. Fundovanou radu tady nikdo dát určitě nedokáže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]