Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblek pro studenta

Od: dominator odpovědí: 6 změna:

Zdravím,
jsem v maturitním ročníku a s hrůzou jsem zjistil, že už se nevejdu do obleku, který jsem měl v tanečních, protože jsem vyrostl. Čeká mě stužkovací večírek, maturitní ples, maturita a s trochou štěstí i události na VŠ. Vůbec si nevím rady, kde nějaký slušný oblek sehnat.
Kde jste kupovali oblek vy? Kolik vás to stálo?
Děkuji za případné odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Šla bych do půjčovny.

Dost dlouho dopředu, vyzkoušet, napsat na lístek jak nechat upravit na určený, zamluvený den /určitě potvrzení - avizo/, který přijdu jen vyzvednout.

Oblek bych kupovala, až bude opravdu potřeba, kvalitní, z vlastních vydělaných peněz.

doplněno 17.09.17 17:33:

Pokud čekáte více slavnostních okamžiků, tak určitě koupit. Nakonec se v něm může i oženit, v nejhorším případě. To Bandi je také dobrý nápad, kdysi jsem o něm uvažovala pro mladýho a dívala se na jejich stránky.

Hlavně šikovně pomačkat na neviditelném místě látku, jak moc se mačká. Kdyby náhodou.

nox®

Kolik takové zapůjčení vlastně stojí? Já jen, jestli se to zbytečně neprodraží, když tazatele čekají tři až čtyři události během krátké doby? Já osobně jsem si před časem pořizoval oblek v C&A s košilí, kravatou a páskem za nějakých 3200,- + boty. Na občasné využití myslím si značka ideál.

charlie7
hodnocení

1x

Ahoj, taky jsem loni řešil stejný problém, mně byl zase oblek velký :D Doporučuju prodejnu Bandi Vamos, mám pocit, že oblek s košilí i kravatou mi vyšel na 4 000/5 000, vím, že je to trochu vyšší cena, ale rozhodně se to vyplatí. Taky bych doporučil, abys nic neobjednával z internetu, ale zašel přímo do obchodu a všechno si vyzkoušel, v tom Bandi mi tam teda brali přímo míry a já jen zkoušel, co by mně mohlo sednout.

Jinak to, jak ti oblek sedne, taky dělá hodně - v dobrým obleku se cítíš pohodlně a aspoň trochu sebejistě, když na sobě budeš mít neforemnej pytel z e-shopu, tak si možná občas budeš připadat jako pitomec. A hodně štěstí v nadcházejícím roce, je ho potřeba :D

oblek
hodnocení

0x

V Polsku jsou ploviční ceny než u nás.

dominator
hodnocení

Do Polska to mám trošku daleko vzhledem k tomu, že bydlím v jihomoravském kraji. :)

terina*
hodnocení

Ahoj,
Přítel si nedávno kupoval oblek v Brně v obchodě Mahdall a Lenská. Zaplatil za něj 6 000 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]