Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak příjít rychle k penězům když jsem student

Od: tomik999999 odpovědí: 11 změna:

Jak si vydělat peníze na notas když studuju takže žádný příjem nemám? Pouze mám 2.000 a ten notas co chci stojí 13.000? Jak příjít k penězům rychle děkuji za rady!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

1x

Zkus Mc Donalds nebo KFC - tam se dají plánovat směny podle potřeby - jestli ti už ale bylo 16

Supermarkety - doplnování zboží, od 18 pokladna - taky řešení...

Snaž se a vyjde to. Hlavně si neber nic na splátky - notes strašně přeplatíš a máš to na pár let...

pepyk93*
hodnocení

0x

Co si takhle najít nějakou brigádu...? ;)

tomik999999
hodnocení

A jakou ve škole jsem od 8.00 do 14.00 nevím jestli existujou nějaké s takovýhle termínem od 15.00 do třeba 21.00?

hodnocení

0x

Já bych to tak nehrotil. Zatím bych využil možností využití jakéhokoliv napojeného PC v nejlacinějším dosahu. Knihovna, kavárna atd. Nějaký čas se to dá vydržet, v mezičasu se dá opravdu nahrabat prací... Nehnal bych se do nějakého okamžitého realizování koupě noťasu, než ho po případné půjčce splatíš, bude mít hodnotu nulovou..

papene*

Brigády, nebo zkus vsadit.Třeba ti ho přinese jéžíšek.

tomik999999
hodnocení

Ve škole jsem od 8.00 do 14.00 nevím jestli je možné na tu dobu po škole sehnat nějakou brigádu? Existuje nějaká? A stím ježíškem určitě nepočítám že prinese

papene*

:)Poptej se po okolí.Před vánocemi třeba doplňovat do regálu zboží,nebo na trhu,prodávat stromečky,kapry.

Držím ti palce*palec*

juvla*
hodnocení

0x

Znám pár kluků, kteří chodí po škole nebo taky v sobotu a v neděli rovnat zboží do regálu v marketech. dva měsíce práce a máš ho doma. Jedině prací vyděláš peníze*ua*

hodnocení

0x

Můžeš třeba darovat krevní plazmu.

Viz zde: tvojepenize.cz/...

A zde: http://www.dcch.cz/

doplněno 03.12.09 22:39:

poradte.cz/...

pt®

Co takhle vymyslet ,,perpetum mobile,, a jste za vodou. PT

sasdax*
hodnocení

0x

Jo kluk jako já. Chce mít všechno hned, ale ono to nejde. Pokud to půjde, najdi si brigádu a o půjčku řekni rodičům s tím, že se jim zavážeš každý měsíc splatit určitou částku dluhu. Brigáda se dá najít, ale nenajdeš ji tady. Budeš muset poptat se přímo na určitých firmách, nebo kouknout na úřad práce jestli tam nebude nějaký inzerát na krátkodobý úvazek.

doplněno 04.12.09 15:44:

Kolik ti je a na co noťas potřebuješ?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]