Ahoj, ošklivé jsem si zranil ruku a bylo nutné sítí, jenže po příjezdu z nemocnice mi rána začala hnisat, tak jsem se tam vrátil a doktor mi předepsal ATB, no jo... Jenže ty oslabují imunitu a může z nich vypuknout kvasinková infekce - ano, tam dole... A já teď nevím co a tím... Při léčbě kvasinkové infekce se mají ATB vysadit, takže jsem to po pár dnech udělal, ale... Rána začala opět hnisat a já teď nevím, čemu mám dát přednost .. jestli hnisající rané a nebo kvasinkám na penisu... Předem podotýkám že žádnou sexuální partnerku nemám, již několik měsíců, takže je to čistě z ATB...
Dobrý den, ta kvasinková infekce skutečně vypukla nebo se jí pouze obáváte? Pokud ne, měl jste dobrat ATB a neřešit obavu. Pokud ano, tak musíte zase za doktorem - dlouho studoval a měl by umět léčit. A navíc se zdá, že zdravou ruku potřebujete nyní více. Zdravím!
Nemáte nic sám vysazovat. Teď musíte nasadit celé balení ATB znova, takže za doktorem pro nový předpis. Na kvasinky se dá spoustu věcí pořídit i v lékárně bez předpisu. Jak víte, že to jsou vůbec kvasinky? Byl jste s tím u doktora? To bývá spíš ženský problém.
Vím to tak, že pod předkožkou se mi začalo tvořit hodně bílého, přetažení předkožky hrozně pálí a je popraskaná + žalud je nateklý a zarudlý a podle toho jsem na internetu vyčetl že se jedná o kvasinky a že kvasinky doprovází o svědění na postiženém místě a ono to svědí, začalo to svědit den před výskytem toho bílého povlaku a cucku. Probiotika samozřejmě mám a užívám je, ale nic se nedeje
iz*
Chcete-li být zdravý (v pořádku), navštivte lékaře a postupujte podle jeho pokynů.
Jestli Vám ale na zdraví nezáleží (a tak to na mne zatím působí), klidně pokračujte ve svém pošetilém jednání. (Vážně si myslíte, že by Vám někdo dokázal na dálku bez vyšetření poradit, co by opravdu pomohlo?)
liska*
Jestlije to až tak, tak k lékaři. Zatím koupat v růžovém roztoku hypermanganu.
Byla chyba přerušit léčbu antibiotky! V lékárně by vám dali něco, co pomáhá obnovit mikrofloru ve střevě. Bere se i s ATB nebo po ATB. Vy aspoň vynechte sladkosti vč. slazených nápojů, kupte si B komplex a ten užívejte . Ony antibiotiky vybité "hodné" střevní bakterie totiž to béčko vyrábějí. A ono je potřeba k hojení. Ještě si přidejte C vitamin a Zinek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.