Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzlinky na tele

Od: niknick odpovědí: 2 změna:
Mam dotaz. Byla jsem u doktora s tim ze mam vetsi jednu uzlinu na krku. Rekl mi ze je to nepratrne a je to tim ze jsem hubena at se nebojim.
Jenze ted tyden potom jsem si nahmatala malickou uzlinu v levem podpazi velikosti hrasku. Mam celkem strach zda to neni nic spatneho. Je to doopravdy tim ze jsem hubena? Mam i na krku nekolik hmatnych uzlinek velikosti hrasku, pak ta jedna zkontrolovana uzlinka velikosti mensi olivy (to je pry ale v poradku).
Priznaky nemam ale strachuji se.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

"Prý je to v pořádku," tak přestaň blbnout a prohlížet se *stop*

Nestrachuj se,když nemáš proč !

Začni se věnovat nějakým plnohodnotným aktivitám,nejlepší bude sport.Blbosti nemají v životě místo ;)

figurek*
hodnocení

0x

v těle máte nejen krevní, ale taky lymfatický systém. Mrkněte se co to je.

cs.wikipedia.org/...

A jsou to právě lymfatické uzlinky, které občas otečou a za pár dní či týdnů zase splasknou. Mě se tyhle minibulky kdysi dělávaly taky.

Proto vám radím : Nepanikařte, protože kdyby to byl jen náznak raka, už běháte po vyšetřeních.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]