Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
nevíte někdo o nějaké webové stránce, kde bych mohla sledovat seriály nebo filmy s cz a nebo aj titulkama? Ještě nedávno jsem chodila na stránky ororo.tv, bylo tam mnoho seriálů a filmů a ke spoustě z nich byli české titulky a většinou i titulky k dalším často používaným jazykům. Byla jsem tam cca před týdnem a běželo to v pohodě. Ale když jsem se na tu stránku podívala před 2 dny, tak už tam seriály nejsou a stránka má jako obsah učení angličtiny. Tak kdyby jste někdo věděl o podobné stránce, byla bych ráda. Ulozto znám, ale tam je nutné film stáhnout, nelze sledovat online jako dříve na téhle stránce.
Dnes se to dělá tak, že se nainstaluje multimediální přehrávač KODI kodi.tv/... a pokud už v něm nejsou vhodné pluginy, tak se do něj doplní, vybere se odkud stahovat titulky a jede se. Ze začátku to je trošku náročné, ale pak běží dobře. A funguje jak pod windows, tak pod Androidem i jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.