Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stránka s filmy a tit. online

Od: noname* odpovědí: 5 změna:

Ahoj všem,

nevíte někdo o nějaké webové stránce, kde bych mohla sledovat seriály nebo filmy s cz a nebo aj titulkama? Ještě nedávno jsem chodila na stránky ororo.tv, bylo tam mnoho seriálů a filmů a ke spoustě z nich byli české titulky a většinou i titulky k dalším často používaným jazykům. Byla jsem tam cca před týdnem a běželo to v pohodě. Ale když jsem se na tu stránku podívala před 2 dny, tak už tam seriály nejsou a stránka má jako obsah učení angličtiny. Tak kdyby jste někdo věděl o podobné stránce, byla bych ráda. Ulozto znám, ale tam je nutné film stáhnout, nelze sledovat online jako dříve na téhle stránce.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Koukni tady. A ještě tady, ale tady si to už musíš myslím koupit.

dave*
hodnocení

2x
Serialos.cz

rv*
hodnocení

0x

Dnes se to dělá tak, že se nainstaluje multimediální přehrávač KODI kodi.tv/... a pokud už v něm nejsou vhodné pluginy, tak se do něj doplní, vybere se odkud stahovat titulky a jede se. Ze začátku to je trošku náročné, ale pak běží dobře. A funguje jak pod windows, tak pod Androidem i jinde.

remisak*
hodnocení

0x

www.youtube.com

Skuste tady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]