Dobrý den, po operaci jsem dostal nimesil na utišení bolesti. Ale když se na netu o něm píše v negativních zkušenostech, tak si nechám zde poradit. Má někdo s tímto lékem zkušenost? Děkuji
Každý lék může mít vedlejší účinky, snášení léku je individuální. Mě po něm bylo blbě od žaludku, vám nemusí být nic.
svet*
No abych pravdu řekl na mě funguje jako projímadlo, proto se zde ptám Má asi hodně vedlejších účinků ,takže ztrácím důvěru účinků na, které byl předepsán
Nebojte se nic! Tolik ho zase nesezobete (či rozpuštěného nevypijete), aby vám to uškodilo. Je to vynikající prostředek proti bolesti a to je po vaší operaci nohy důležité! Myslím, že to moc neprojímá, zkuste požádat sestru o Aulin, který má též protibolestné účinky.
Já ho dostal od doktora s tím, že "neoblbuje" takže ho můžu v nutných případech vzít i v práci. Vedlejší účinky jsem nepozoroval žádné. Z internetu jsem se dozvěděl že při dlouhodobém užívání se na něj může vypěstovat závislost ale vzhledem k tomu, že mi jedno balení vydrželo rok ze mě asi feťáka neudělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.