Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak rychle a být těhotná?

Od: ema odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,. chci se zeptat, planujeme druhé mimčo...věc se má tak 9.8. jsem vysadila HA... menzes měl být podle prášku 8.8.. ale nebyl...a dostavil se na 3 dny až 16.8. od začátku srpna beru kyselinu lis.. asi před týdnem jsem si delala těhu test..proste jen tak a hned tam byly I I ..delala jsem si je pak ob den..a na každem byly vidět. ,na třech testech (..co si o tom myslite..? prsa mě bolí, jsem nafouklá jak balon.., náladovost, unáva,. kdy mám jit v doktorce? nebo mám počkat jestě... podle výpočtu na těhu kalkulačce od posledního menzesu bych měla být 3+5..
Podle známé bych si to měla počítat od posledniho menstruace která byla v červenci,..že bych 3+? Nemohlo být nic na testu vidět
V příloze je fotka testu ze soboty 9.9.

Tak rychle a být těhotná?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

Proč by ne? Mám oba syny na první nechráněnou soulož. Ne každý se musí snažit měsíce až roky.

hodnocení

2x

Dobrá polovina mých blízkých a dobrých známých otěhotněla hned po vysazení antikoncepce.

Gratuluju!

A s výpočty počkejte na gynekologii, oni určí stáří podle ultrazvuku, což by mělo být přesnější. A jestli nevíte, kdy tam jít - jiní určitě poradí lépe, ale já bych si asi zavolala sestře a zeptala se :)

hodnocení

1x

Proč takový spěch, nerv, stres? K čemu to je dobré? Proč je to potřeba?

ema
hodnocení

Ale tady nikdo není ve stresu,ani nemá nervy
Byl to pouhopouhy dotaz jako jiné dotazy co tu jsou,.
liska*

Většinou se jde na gyndu, když se nedostaví i druhé menses. Aspoň za nás to tak bylo.

hodnocení

0x
Taky jsem to tak měla. U druhého jsem věděla cca týden po nechráněném styku, že jsem těhotná i bez testu. K lékaři bych osobně šla asi tak v šestém týdnu dle MS, kdy už je něco vidět i na ultrazvuku. Pokud nebudete špinit nebo mít jiné komplikace..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]