Dobrý den,. chci se zeptat, planujeme druhé mimčo...věc se má tak 9.8. jsem vysadila HA... menzes měl být podle prášku 8.8.. ale nebyl...a dostavil se na 3 dny až 16.8. od začátku srpna beru kyselinu lis.. asi před týdnem jsem si delala těhu test..proste jen tak a hned tam byly I I ..delala jsem si je pak ob den..a na každem byly vidět. ,na třech testech (..co si o tom myslite..? prsa mě bolí, jsem nafouklá jak balon.., náladovost, unáva,. kdy mám jit v doktorce? nebo mám počkat jestě... podle výpočtu na těhu kalkulačce od posledního menzesu bych měla být 3+5.. Podle známé bych si to měla počítat od posledniho menstruace která byla v červenci,..že bych 3+? Nemohlo být nic na testu vidět V příloze je fotka testu ze soboty 9.9.
Dobrá polovina mých blízkých a dobrých známých otěhotněla hned po vysazení antikoncepce.
Gratuluju!
A s výpočty počkejte na gynekologii, oni určí stáří podle ultrazvuku, což by mělo být přesnější. A jestli nevíte, kdy tam jít - jiní určitě poradí lépe, ale já bych si asi zavolala sestře a zeptala se
Taky jsem to tak měla. U druhého jsem věděla cca týden po nechráněném styku, že jsem těhotná i bez testu. K lékaři bych osobně šla asi tak v šestém týdnu dle MS, kdy už je něco vidět i na ultrazvuku. Pokud nebudete špinit nebo mít jiné komplikace..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.