Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup na Amazonu

Od: propper odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chtěl bych objednat tenhle výrobek na Amazonu, půl kila laktázy:

amazon.com/...

Když ho dám do košíku tak se tam píše: "Eligible for FREE Shipping"

Znamená to, že zaplatím i s poštovným celkem kartou: $19.95?

doplněno 11.09.17 18:57: Tak už mi to píše:Important MessageThere was a problem with some of the items in your order (see below for more information):Nutricost Lactase Powder 500 Grams - Pure, Non-GMO, Gluten Free, High Quality Lactase PowderTakže oni to do CZ ani neposílají. To je dobré. Člověk ztratí čas registrací a až potom mu to napíše, že to do CZ nepošlou, přičemž už před registrací jejich systém psal o zaslání do CZ

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
U výrobku z odkazu je uvedeno, že jej nelze zaslat do ČR..
doplněno 11.09.17 19:08: No nevím, ale když rozkliknu shipping rates prodejce, pak mezinárodně zasílá jen knihy, DVD atd.. Vše ostatní jen po US..

hodnocení

0x

Hlavně tam píší, že tento prodejce nezasílá do České republiky a abyste si našel prodejce, který do České republiky dodává. Ještě se tam vrátím a zkusím Vám najít ten samý produkt někde jinde.

doplněno 11.09.17 19:07:

To je divné, že když to dáte do košíku, tak Vám to napíše že jde o zásilku kde neplatíte poštovné. Tudíž by to logicky mělo být za tu cenu kterou uvádí. Ale prodejce tam vysloveně píše, že do Čech neposílá, takže je někde zádrhel. Já bych to neriskovala. Dívala jsem se jinde. Přesně tento produkt nemají. Ale mají něco podobného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]