Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věc pod okem

Od: lkkk odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Pod okem jsem si náhodou ted všiml jakési věci. Pod mým pravým okem je něco jako sval. Od nosu ke straně až dolů, ani nevím jak to popsat *smich* nebolí to. Nic to nedělá jen jsem si toho všiml tak se ptám o co by mohlo jít. Četl jsem si něco o měkkých tkání na kostech. Jestli je to ono nebo ne. Máte něco podobného a o co by mohlo jít? Je možné že to tam mám už několik let ale nikdy jsem si to nezkoumal. viditelné není.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

1x

Obličej je plný svalů. Třeba tam "patří" i ten Tvůj ;)

liska*
hodnocení

0x

Jestli to nejsou pytlíky pod očima, které signalizují horší kondici ledvin. Pokud ano, tak omezit sůl, slaná jídla, ale i sladkosti , alkohol, kávu a uzeniny. Vařit si petrželový čaj z nati i kořenej nebo urologický a obecně pít víc čisté vody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]