Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komu darovat vstupenky na Kryštof?

Od: ien* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer všem, mám zakoupeny 2 vstupenky na koncert Kryštof na Strahově 16.9. od 15:00 hod, bohužel na ně nemůžu jít. Vstupenek lze na internetu koupit hafo, takže pochybuji, že bych je někomu takto na poslední chvíli prodala. Tak mě napadlo, že bych je někomu darovala, někomu kdo by třeba rád šel ale nemá peníze. Napadl mě třeba dětský domov, nebo nějaká sociálně slabší rodina, kde by třeba děti rády šly ale nejsou penízky...Vůbec ale nevím a nenapadá mě, kde hledat nebo na koho se obrátit. Neznáte někoho, komu by to udělalo radost? Byla by škoda, aby to propadlo...díky!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý večer, já bych si vzala lístky pro dceru a její kamarádku. Jde to přeposlat poštou nebo se musí předat osobně?

doplněno 09.09.17 21:42:

Psala jsem do vnitřní pošty, ale nejde to :(.

ien*
hodnocení

Dobrý den, já zde nemám registraci, proto to nejde. Pošlete mi adresu na luss07@seznam.cz, pošlu poštou doporučeně.

ka*
hodnocení

0x
jen pro informaci.. oba koncerty jsou vyprodane, urcite by si je nekdo koupil.ale dobry skutek se ceni, jen mi prijde takhle anonymne tezko vite, ze zajemce je opravdu ten potrebny:)) ja bych teda volila nekoho ve svem okoli:))
ien*
Mylite se, oba koncerty vyprodane nejsou, na nedeli lze jeste vstupenky na stani koupit. Lidi ve svem okoli jsme zkouseli, no bohuzel nikdo zajem nema. Jen na bazosi lze nalezt stovky nabidek s listky na sobotu i na nedeli, spousta lidi uz je tam nabizi i pod cenou. Vzhledem k tomu, ze nejsme z Prahy a jedina varianta je zaslani postou, to je aby to nejpozdeji zitra odeslo. Inzerat uz mi visi nejakou dobu a stejne se nikdo neozval. Takze asi tak :) tohle byla posledni moznost, ktera me napadla, takhle to aspon treba udela nekomu radost, porad lepsi nez aby to jen tak propadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]