Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem, mám zakoupeny 2 vstupenky na koncert Kryštof na Strahově 16.9. od 15:00 hod, bohužel na ně nemůžu jít. Vstupenek lze na internetu koupit hafo, takže pochybuji, že bych je někomu takto na poslední chvíli prodala. Tak mě napadlo, že bych je někomu darovala, někomu kdo by třeba rád šel ale nemá peníze. Napadl mě třeba dětský domov, nebo nějaká sociálně slabší rodina, kde by třeba děti rády šly ale nejsou penízky...Vůbec ale nevím a nenapadá mě, kde hledat nebo na koho se obrátit. Neznáte někoho, komu by to udělalo radost? Byla by škoda, aby to propadlo...díky!
Dobrý večer, já bych si vzala lístky pro dceru a její kamarádku. Jde to přeposlat poštou nebo se musí předat osobně?
Psala jsem do vnitřní pošty, ale nejde to .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.