Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolisavý tlak

Od: zdenekey odpovědí: 5 změna:

co prosím mám delat z kolísaým tlakem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

1x

Kolísavý tlak - lékař Ti předepíše léky na úpravu tlaku. Údajně je kolísavý tlak daleko horší, jak tlak vysoký.

hodnocení

0x

A čemu říkáte kolísavý tlak? Bez upřesnění nevím, co si o tom mám myslet.

hodnocení

0x
Máte na mysli kolísavý,krevní tlak,že?
Tady jsou dobré rady a ještě video cvičení tchai-tchi.
rehabilitace.info/...

hodnocení

0x

Je třeba zajít k lékaři. Trpěl jsem s tím i můj bratr od 15 let... Dnes už je to již cca 20let stabilizovaný pomocí léků. Příčina neznámá! Tvrdilo se, že je to prostě dědičné. V těch dobách jsem se někde dočetl, že v SRN je cca 6% lidí co má kolísavý tlak bez zjištěného důvodu...

liska*
hodnocení

0x

Jak to víte, že máte kolísavý tlak? Jak moc? Neuvádíte věk. Stres a starosti? Máte nadváhu? Lékař to řeší tabletkami. A Vy si upravte životosprávu. Hodně pohybu, procházky, práce na zahradě. Dechová cvičení. Omezte sůl! Ve stravě dostatek hořčíku, vápníku, zinku. Denně čerstvou zelenou petržel, česnek, cibuli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]