Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zakoupil jsem zboží v zahraničí v Chině, ale bylo mi sděleno, že ho nemají, požaduji tak vrácení peněz.
Používám kartu v příloze.
Dotyčný mi napsal: " I have asked the credit card company to give you a full refund, you will get the refund within 7-20 workdays."
Co mu mám odepsat na tuto otázku? Podotýkám, že nemám kreditku, ale debetní výběrovou kartu.
Děkuji vám pěkně za pomoc
Jen tak mezi námi, věta tázací / otázka / by měla na konci otazník a nikoliv tečku jako věta oznamovací. Jinak viz výše.
albatros498022: možná jsem mimo,ale kde že má být ten otazník? Pominu v otázce peněž a peněz.Možná špatně koukám?
donek - vysvětlení máte
No já nevím, ale zdá se mi to divné. Jasně že Vám oznamuje, že Vám peníze vrátí, ale je to trochu divný způsob. Také nakupuji v Číně a také mi vraceli peníze, ale já jsem nic nezařizovala, protože to za mne vždycky vyřídil AliExpress bez problémů. Nikdy mne neinformoval prodejce, jakým způsobem bude peníze vracet, protože to mi je šumafuk. Já jsem zaplatila a zboží mi nedošlo, nebo vyvstal jiný problém ze strany prodejce. V tom případě zasáhne AliExpress a peníze se mi vždycky vrátily. Jen jednou mi jednou někdo nabízel, že mi peníze vrátí přes Paypal, abych nekontaktovala oficielní stránku. Na to jsem nepřistoupila.
@rk22 - ze své zkušenosti mi po 3 měsících přišla informace o refundaci
- hledal jsem a hledal - a ono to bylo na výpisu 3 měsíce zpět - evidováno jako vrácená platba hned za provedenou platbou... Takže jsem se nejprve půl dne rozčiloval, že mi nikdo nic neposlal na účet i přes mailovou info... našel jsem podobný dotaz a podíval se na stavy on-line 3 měsíce nazpět...evidováno jako "vrácená/odmítnutá platba".
Je už to tu několik měsíců staré, ale i přes to se zkusím zeptat a snad dostanu odpověď.
donek: Jak to nakonec dopadlo? Vrátil ti prodejce ty peníze a pokud ano tak dostal jsi tolik zpět co jsi zaplatil? Nevzala ti banka (FIO) za to vrácení na kartu nějaký poplatek?
@jmlc A ta platba ti přišla zpět pžes kartu (vrácení na kartu)? Dostal jsi takto zpět tolik kolik jsi předtím zaplatil a bylo to bez nějakého poplatku bance za to?
Vratka byla na klasický bankovní účet - mám debetní kartu - jako "odmítnutá-vrácená platba" - byla podle aktuálního kurzu - tj. jiná částka. Platil jsem totiž z CZ účtu v eurech.
Poplatky nejsou právě pro typ vratky - odmítnutí platby - tím pádem se neplatí poplatek za přijetí jiné měny.
Tak od té doby jsem také udělala další zkušenosti. A už se mi stalo totéž. Prodejce mne informoval emailem, že mi bude částka vrácena do 3 až desíti dnů na můj účet. A vždy se tak stalo. Spíše to bylo maximálně 5 dnů. Také mi to jde z mého účtu v eurech, i když kupuji za dolary. Takže vždycky záleží na kurzu v tom dni, ve kterém je transakce provedena. Ať už zboží platíte, nebo je Vám částka vracená. Tím pádem jde samozřejmě o odchylky, ale ty jsou opravdu minimální. Většinou se jedná o korunové rozdíly. A to mám banku Česká spořitelna, na kterou všichni nadávají. Transakce neplatím nikdy. Používám kartu "Visa". Například jsem zaplatila 455 Kč a oni mi mi vrátí 453,60 Kč.
Děkují všem co odpověděli na můj dotaz. S vracením peněz na kartu nemám žádné zkušenosti a ani nevím jak to probíhá. Myslel jsem, že tyto příchozí platby přes kartu mají banky zpoplatněné a to hlavně když ta platba na kartu jde ze zahraniči na účet v jiné měně např. v CZK. Mám karty z více různých bank, ale pro platby v zahraniči používám nejvíce kartu od Creditas kvůli asi nejlepším kurzům u bank v Česku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.