Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
znát svůj metabolický věk, to je v současnosti hodně IN. Známý mne překvapil tvrzením, že mu dvakrát - při měření před třemi a dvěma lety - bylo řečeno, že má metabolický věk (skutečné stáří organismu) +14
Byl z toho celkem špatný... Co myslíte, jedná se o jakýsi druh manipulace? Známe mnoho lidí, kterým byl MV naměřen např. -15 (čili v padesáti jako že mají skutečné stáří organismu na 35)?
Děkuji
Ne, ne, nejsou to horoskopy...musí se naboso na speciální váhu...ta má různá čidla a snímá z chodidel všechny hodnoty... vyšetření není levné... Znáte hodně lidí, kterým bylo naměřeno, že jsou např. o 15 let mladší?
Kamarádka mi to před pár lety vnutila ( a taky části svého příbuzenstava ) , a tehdy mi naměřili - 10 let . Znělo to příjemně, ale vlastně jsem tomu nevěřila
Nám kdysi na firmě dělali také nějaká měření. Já razantně prohlásil, že jsem zdravej a odolnej perfektně a tak se mne rychle zbavili. Kolega co s nimi začal diskutovat a zajímat se o svůj zdravotní stav byl prolezlý všemi neduhy. Tak si odnes plnou igelitku přípravků, byl o patnáctset lehčí a to byl zřejmě cíl tohoto vyšetření.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.