Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli náhodou někdo nemáte zkušenosti s firmou KM Servis (www.km-servis.cz). Nabízejí půjčky menších i větších finančních obnosů. Nerada bych, aby to bylo něco podobného jako společnost AMV Group s. r. o.
Předem děkuji za odezvy
ZÁSADNĚ! nepůjčujte si od společností. Jejich trumfem je speciálně napsaná smlouva, kterou podepíšete a tím si utáhnete provaz kolem krku. Nebuďte blbá a půjčte si kdekoli jinde, sousedi, známí rodina,práce jen nééééééééééééééééééééééééééé
u těchto "podnikatelských subjektů" (podvodníků = svi.í). KM servis vůbec neznám,a jsem tomu rád. Jen můj názor. Vy snad nekoukáte na TV .. . . . obč. judo apod.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda jste si půjčila od této společnosti peníze. Dostala jsem na ně tel. číslo, tak by mě zajímalo, zda je to podvod či ne.
díky
údaje o firmě:
název: Roman PETR KM servis
IČ: 41145771
místo podnikání: Buzulucká 589/1, 16000 Praha 6 - Dejvice
údaje o firmě:
název: Roman PETR KM servis
IČ: 41145771
místo podnikání: Buzulucká 589/1, 16000 Praha 6 - Dejvice
Tato OSVČ má v předmětu činnosti "zprostředkovatelskou" činnost a nikoliv poskytování nebankovních půjček. Takže velice pochybuji, že by zrovna Vám tato osoba půjčila peníze ze svého. Každopádně za poskytnutí svých zprostředkovatelských služeb bude požadovat finanční úhradu, a to zcela jistě bez ohledu na výsledek.
Rozhodnutí je tedy na Vás. Buďto hledáte někoho,kdo by půjčil Vám, nebo máte potřebu sponzorovat někoho jiného.
Zřejmě jste to přehlédnul, ale tato fyzická osoba je dle Výpisu z ŽR oprávněna poskytovat nebankovní půjčky a úvěry, takže v tom žádný problém není.
Nevím z jakých zdrojů čerpáte, ale z platných asi těžko, ty totiž vypadají takto:
obory činnosti:
Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím
Velkoobchod
Maloobchod se smíšeným zbožím
Realitní činnost
Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců
Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob
Ještě se musíte hodně učit, než budete moci radit druhým. Právě živnost "Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců" opravňuje k činnosti spočívající v poskytování úvěrů a půjček (z vlastních zdrojů) nebankovními subjekty. A tuto živnost dotčená osoba provozuje. Co je na tom tak těžkého pochopit?
Dobrý den
Tuto firmu znám Půjčila jsem si od nich peníze. Není to podvod a funguje to formou směnky. Je to něco jako provident, jenom mají trochu nižší ůroky, ale také dost přeplatíte, za 10000 se přeplatí za rok 6000, Michaela
To je báječné. Při měsíčním splácení dělá úrok jenom kolem 120% p.a.. Blahopřeji ke skvělé půjčce.
a kdo neplatí dopadne takhle http://jdem.cz/eb824 tohle je to samé, pokud by snad první někomu nefungoval cuzk.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.