Jako chlap mam nejradeji, kdyz je zena nahore. Nebo mam rad, kdyz lezim na zadech, hlavu mam podlozenou, jsem prikrytej a zena v kuchyni pripravuje obed.
Já to mám nejraději ze zadu. Z toho důvodu že přítel se do mě dostane opravdu hluboko. Mám z toho větší prožitek
michaltopic*
Jj ze zadu je to i pro mne nejlepší. Pevně chytit za zadek nebo kolem pasu a pořádně přirážet. Partnerka je prohnutá jako kočka a pohodlně drží. Můžu jí hladit po zádech, chytit za vlasy, za ramena, za prsa nebo za krk a hlavně jí semtam jednu dvě lísknout přes půlky. To je pak jízda!
lucka*
Popsal ste presne to, co me na tenle poloze vzrusuje jako holku, pod to bych se podepsala, zezadu je to TOP a pak jeste na ,,obraceneho lonicka"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.