Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adzuki fazole, lepkavá rýžová mouka

Od: rizzlah* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večír, poprosím nějaké guru nákupčí, co mají prolezlé všemožné obchody,

je možno někde koupit za rozumnou cenu rýžovou mouku? ( lepkavou ).

Z internetu se to prodraží na poštovném, a jednu co jsem našel v supermarketu stála 80 Kč/400g, což.. je zlodějna./

( Má poloviční cenu ).

Druhá věc červené fazole, nejsou to klasické červené ( ledvinkové ) ale Adzuki.

Ty už se dají koupit poměrně všude, jen... netuším jestli na nich prodělávám, pokud kupujete za rozumnou cenu.. kde?

Díky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Když si dáte uvedené zboží na ,,zboží,, tak Vám vyjede plno nabídek a můžete si vybrat, co bude pro Vás přijatelné. Nechodila bych pro výrazně levné zboží, protože k němu bych neměla důvěru. Fazole se prodávají v 200, 500 a kilových baleních.

Já tedy chodím do ,,bezobalu,,. Zboží je tam dobře vidět, kvalita, čistota, velikost. Naberu si, kolik unesu, jak velkou mám nádobu či pytlík. Adzuki 95 Kč za kilo.

Country Life - 500 g za 47.

Fazole je okolo 92 - 95 Kč.

Grizly 89 Kč, osobní odběr zdarma.

Menší balení se prodraží.

-------------------------------------------

Mouka - Japamania 400 g/ 44 Kč.

Jinak - někdo musí tu potravinu vysít, sklidit, vyčistit, pomlet /mouka/, zabalit, rozvézt, dovéz do země určení, přebalit do menších balení.

Velkoobchod, maloobchod, řidiči, prodavači. Každému nějaká marže, každý si musí vydělat.

rizzlah*
hodnocení

Díky, internet je první věc, kde jsem hledal a kde beru rýži normálně, proto jsem se ptal. jestli náhodou někdo nemá nějaké místo, kamenný obchod, kde by se dala koupit místo eshopu, ale koukám, bude to asi jediná možnost.

doplněno 07.09.17 16:23:

Díky za tipy

liska*
hodnocení

2x

Adzuki jsem viděla za 120,- kilo. Myslím tím vážené. Zkoušela jsem je naklíčit. Dlouho to trvalo a nebyly zdaleka tak chutné, jako fazolky Mungo. Ty byly za 110,- . To bylo na jaře v severním pohraničí. Kouknu dnes a trochu jinde a dám vědět.

doplněno 07.09.17 10:36:

A taky jsem takové zboží viděla u Vietnamců. Je důležité, jak dlouho a kde ho skladovali. To se pozná, když fazolky dáte naklíčit. Neměly by tam být takové, které nevzejdou a zůstanou tvrdé, nebo se jen zvětší a zgumovatí, aniž by vyklíčily.

rizzlah*
07.09.17 16:23
hodnocení

Díky

Pokud bydlíte v Praze, nebo někde blízko, tak si zajeďte do tržnice u Spalovny, tam seženete obojí a mnohé další zajímavé potraviny a za ceny bezkonkurenční. Já tam nakupuji už několik let s naprostou spokojeností. Také nebydlím v Praze a stojí mi za to tam třikrát do roka zajet pro zásoby.

rizzlah*
hodnocení

Bohužel spíš k Ostravě, tady máme leda tak Korea Mart, kde mají taky hodně věcí za rozumnou cenu, ale taky je to zájezd.

Říkám to pořád, v Praze jsou možnosti *bum*

liska*
hodnocení

2x

Profrčela jsem severní Moravou a nejlevnější vážené adzuki jsem spatřila za 84,- kg - Jeseník, Zdravá výživa u autobusového nádr. Sadová ul.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]